חדש בפורום

• פותח הנושא doorr
  • פורסם בתאריך

doorr

New member
חדש בפורום

שלום לכולם =] שמיי דור ואני חדש בפורום=] אני מאוד אוהב את יהודה פוליקר =] כול יופ לפחות שעתיים אני מאזין למוזיקה שלו=] הואא אחד האומנים היותר מוכשרים בעולם =] פשוט בן אדם מדהים=] רציתי לדעת מתי יש לו הופעות ?=] ואם הוא באמת גר בישוה קדימה? =] תודה רבה ויום טוב =]

ברוך הבא דור דור

אחחח אם יודה היה גר בישוב קדימה זה היה מצויין לי...קרוב אליי... ההופעות הכי קרובות הן קיסריה 16.8 וירושלים 14.8

doorr

New member
חח=]

כי תאמת יש בקדימה אניי לא רוצה להגיד ת'רחוב ,אבל יש בית שכתוב משפחת פוליקר והזמר או משהו בסגנון חח=]באיזה אזור הוא גר את יודעת אולי??=] תודה רבה

קוקי500

New member
מסכימה

גם אני חדשה אוהבת להקשיב ליהודה וגם לארצי יהודה היה בשבילי גילוי מאוחר למרות שהוא היה גדול תמיד אבל שירים הם עניין של מצב רוח ונתפסתי עליו באחד ממצבי הרוח הקודרים שלי וגילתי הרבה עומק הרבה עצב התחברתי מיד זמר ענק

shay poli

New member
אהלן קוקי 500 וברוכה הבאה.

יש לי רק ביקורת קטנה ,ואני מקווה שלא תכעסי. עם ההרבה עומק אני מסכים גם עם ההרבה עצב איפשהו אני מסכים, אבל משום מה כולם זוכרים ומכירים רק את השירים העצובים של יהודה וזה לא שאני לא יכול להבין מאין זה מגיע,הרי בסופו של דבר הם השירים הטובים ביותר שלו, אלו שנוגעים בנשמה. אבל הבעיה שכולם מדברים כמה הוא עצוב ודיכאוני,וזה מוציא לו שם של זמר דיכאוני. והאנשים האלה בכלל לא מכירים את הצד האחר ,השמח של יהודה.(אני מתכוון על אלו ששומעים עליו כבדרך אגב) אז כל מה שהם יודעים זה שיש לו שירים עצובים וזה מה שהם מעבירים הלאה. מה עם כל הייוונית,ובכפיים וכו' וכו' וכו' אז פעם הבאה לרשום גם הרבה אושר ושמחה,חחח..,כדי שאנשים לא יקבלו רושם מוטעה על יהודה! בכל אופן זה לא משהו אישי,סתם דבר שרציתי לומר...

קוקי500

New member
לא לזה התכוון המשורר

אני אוהבת לקבל ביקורת אבל פה אתה טועה לא טענתי שפוליקר מדכא אלא ששירים אתה מקשיב להם לפי מצב הרוח מעבר לכך אין רע בשירים שהם עצובים הם הכי אמיתיים שוב אני רוצה לציין שיהודה הוא אחד הזמרים הכי גדולים שאני ממש אוהבת איכותי עמוק יצירתי וכל מילה שלו נוגעת ...

למעלה