חדש בפורום

חדש בפורום../images/Emo9.gif

שמי אליאור, בן 21 מירושלים. לשמחתי קודמתי בעבודה, ומיום ראשון אני מנהל את מעבדת המחשבים שעבדתי בה עד היום בתור טכנאי. במסגרת התפקיד הזה אני זה שמקבל את הלקוחות עם המחשבים המקולקלים בדלפק, בוחן את הבעיה, כותב ומדפיס לטכנאים שלי במעבדה מה לעשות במחשב, נותן להם עותק, ומשחרר אותם, תוך התחייבות לזה שהמחשב שלהם יהיה מוכן תוך 3 ימים מקסימום. הבעיה היא שאני טיפוס קצת "עדין" במילה עדינה...כשהייתי טכנאי פשוט במעבדה, הייתי שומע איך לקוחות חיות ממש רוצים להרוג את המנהל מעבדה הקודם בגלל איזה סי די שלא נפתח להם טוב, ולא העזתי לחשוב מה אני הייתי עושה במקום המנהל שלי..:S לכן, אמרו לי להכין ליום ראשון דו"ח עם רעיונות שלי איך אני מתכוון לשפר את השירות (וגם את המכירות, אבל את זה כבר הכנתי
) אשמח אם תתנו לי כמה שיותר נקודות ורעיונות לשיפור השירות, וגם אם זה לא קשור לעבודה הספציפית שלי, אני כבר אקח את הרעיון ואנסה להשוות אותו לעבודה שלי.
אה, והתנחלתי בפורום מעכשיו. תסבלו

מותר לי

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

אגיד לך משהו... טיפוס עדין זה לא משהו שטוב ללקוחות, אבל במוקדם או במאוחר מקבלים "עור מחוספס", בד"כ זה אחרי הזאפטה הראשונה או השניה, ולפעמים גם זאפטות יותר מתקדמות... הצעה שלי? (אם אתה נחמד ועדין זה לא יהיה קשה בתור התחלה...) תחייך!! יגיע לקוח עצבני רצח, ירצה להרוג אותך כי הכפתור במחשב מידי בולט או לא יודעת מה... חיוך מאוזן לאוזן ו"בוקר טוב" יתנו לו מכת הלם ראשונית. אחר כך זה כבר לא בעיה להסביר לו... (לרובם בכ"א) להקשיב לכל הטענות, גם אם הן לא צודקות או תלושות לגמרי מההגיון הבריא ולהשתדל כמה שאפשר לא להתווכח. לכבד כל אדם באשר הוא, לנסות לעזור (או לפחות לתת את הקול הנחמד והמתקתק שיתן לו הרגשה שהבעיה שלו מציקה לך גם באמצע הלילה) אצלי זה עזר בינתיים! וכמובן- הכל במידה! אל תיתן לבנאדם לתפוס אותך שעתיים, אחרי הכל התפקיד שלך זה לקבל אנשים עם תקלות במחשב, לא להיות פסיכולוג! נפנף אותו בצורה אלגנטית! שלא ירגיש "מנופנף" בהצלחה!!

תודה רבה על העצות../images/Emo24.gif

וכן, אמרו לי שאם אני מצליח לשרוד שנה בתפקיד הזה, אני מקבל עור של פיל, וכל עבודת שירות עם לקוחות תהיה קטנה עלי אחרי זה
שוב תודה

ברוך הבא ../images/Emo20.gif

אני אחרי משמרת מייגעת ככה שעצות אין לי בראש כרגע, אבל זה עוד יגיע!

bell boy

New member
זרוק עליו פנטיום 2 ../images/Emo13.gif

יהיה בסדר אח שלו אנחנו פה בשבילך והיי אולי אני אשלח לך צילום מסך של ה AMD64ביט שלי שיש לו מסך כחול כל פעם ? יש מצב תבדוק לי את זה?
אההמ אההמ

אין צורך לשלוח../images/Emo6.gif

הבעיה היא או בזכרונות או סקטורים פגומים בדיסק הקשיח. במקרים נדירים הבעיה היא במערכת ההפעלה (דרייברים לא נכונים וכו') (יש לך שירות יותר מהיר מזה?
)

גם אני חדשה...

שלום אנשים גם אני החלטתי להצטרף לפה.. אז אני כמו הרוב פה נציגת שרות.. אז שיהיה לכולנו יום קסום!!! ונעים מאד :))

שלום שלום

אז אני עובדת בשרות לקוחות טלפוני בחברת טלויזיה, קראתי כבר במשך תקופה ארוכה פה והיום החלטתי (כנראה מתוך שעמום..) להצטרף אליכם אז נעים מאד ושבוע טוב!!

למעלה