חדש בפורום
A avi 88 New member 24/11/06 #2 שלום, גם אני חדש.. עברת קורס בנ.ל.ס? או שפשוט הזמינו אותך לאודישן וקיבלת בסדרה תפקיד?
י יעד המקורי New member 24/11/06 #4 לא, עברתי אצל ג'פטו והתקבלתי לשחק ילד בסדרה קפטן פלמינגו בערוץ ג'טיקס, מחר אני הולך להקליט ואז אני ידע מה זה בכלל...
לא, עברתי אצל ג'פטו והתקבלתי לשחק ילד בסדרה קפטן פלמינגו בערוץ ג'טיקס, מחר אני הולך להקליט ואז אני ידע מה זה בכלל...
מ מ א מ י 1 0 1 New member 26/11/06 #12 בהצלחה איזה כיף לך,אתה יכול לומר לי איך היה בגפטו בדיוק מה עשיתה שם {בקורס},?היה כיף?
י יעד המקורי New member 26/11/06 #13 כה, היה כיף!! עשינו עמי ותמי, זהבה וגם בסוף קליפורד. יפה ממש טובה והיה ממש כיף!!
י יעד המקורי New member 26/11/06 #15 בכיף, בעיקון יפה נותנת טיפים ואנחנו לומדים את הטכניקות ואיך לשחק טוב, ולהישמע טוב... בכיף הייתי ממליץ לך!!
בכיף, בעיקון יפה נותנת טיפים ואנחנו לומדים את הטכניקות ואיך לשחק טוב, ולהישמע טוב... בכיף הייתי ממליץ לך!!
M mikeys barking New member 24/11/06 #3 ברוך הבא ../images/Emo140.gif אני שחר, בת 15 וארבעה ימים ממודיעין. נייס טו MEAT [אומץ רשמית]
Y yotam2233 New member 25/11/06 #10 היי, שלום ^_^!!!!! היי שמח שהפורום מתפתח... יש סיכויי שאני אשיג לנו פורום ממש מתקדם ורציני אבל אני עדיין צריך לבדוק את זה... ^_^ אה... וברוכים הבאים לפורום מקווה שתהנו...
היי, שלום ^_^!!!!! היי שמח שהפורום מתפתח... יש סיכויי שאני אשיג לנו פורום ממש מתקדם ורציני אבל אני עדיין צריך לבדוק את זה... ^_^ אה... וברוכים הבאים לפורום מקווה שתהנו...