חדש בפורום

corrupt

New member
חדש בפורום ../images/Emo6.gif

אהלן לכולם
אני גיא, אני בן 19 וחצי. אני כרגע בצבא, מתפקד כקצין (בחיל השלישות), משרת כבר שנה ו- 3. חייתי כל חיי בפ"ת... למדתי ב"קפלן" (יסודי), "רשיש" (חטיבה) ואחד העם (תיכון). במהלך שנות הנעורים הייתי חבר בארגון "נוער לנוער" (למי שמכיר, אחד הוותיקים בפ"ת) ובאופן כללי הייתי פעיל באגף הנוער (בית התלמיד ברחוב בסלומון). זכיתי להתנדב במגוון מקומות בעיר כמו - גן האוטיסטים ברחוב פיכמן, גן העיוורים ברחוב לבון, מועדון אקי"ם ליד השוק ובי"ח שניידר (למי שראה עד לפני שנתיים חבורות בני נוער עם גיטרות עוברים בין החדרים
). מעבר לזה, שיפור חזות העיר ותדמיתה מאז ומתמיד היה נושא מבחינתי, ישבתי מספר פעמים עם בכירים בעירייה, כולל ראש העיר איציק אוחיון לגבי הנושא... ובהחלט אפשר לראו תשיפור במעמד וחזות העיר מימים עברו... בכל אופן, אני שמח להצטרף לפורום
יום טוב
וחג שמח

ברוך המצטרף!

יש לנו הרבה מהמשותף
עשינו מסלול דומה בחיים שלנו... כל הכבוד על האכפתיות!

אז ככה:

רשיש, אחד העם, נוער לנוער וגם גן תקשורתי - נכון תאומים?
חוץ מזה - גם הייתי קצינה בצבא...

corrupt

New member
כן?! ../images/Emo17.gif איזה יופי../images/Emo70.gif

בוגרת של איזה שנה את בנל"נ? בטח 92... רק שלהם אין לי רישום. זוכרת את חביב המנקה, שתמיד היה בעמדת מכונת הצילום? טוב אז הוא עדיין שם... וקצינת מה היית? טוב רוב הנל"ניסטים יוצאים קציני מודיעין... ניחוש שלי.

zeotist3

New member
בשביל זה יש אותי

אני תאומים, הוא סתם שמן :+) ונוער לנוער? מתי מי מה מו? בטוח שמענו עליך אי פעם

she runs

New member
יווו איזה מאגניב ../images/Emo23.gif ../images/Emo150.gif

הגעת לפורום הכי שולתתתתתתת בארץ!!!!!!! (תרתי משמע חחח) כאילו, אין על פתח תקווה! מה זה נוער לנוער? זה כמו האשנים האלה שעונים בטלפון לילדים במצוקה?

אממממ...לא!../images/Emo128.gif

נוער לנוער זה עוד תנועת נוער שיש בפ"ת....כמו הצופים או הנוער העוד והלומד וכאלה.....

למעלה