חדש בפורום

jomash

New member
חדש בפורום ../images/Emo5.gif

שלום אני חדש בפורום הזה (נכנסתי במקרה לאחר שאיזה משיהו דיבר בפורום היאבקות על IFL) נשמע מגניב הרעיון הזה של ליגת פוטבול בישראל כם מגע מלא (כן שמעתי על FLAG FOOTBALL בישראל אבל זה לא משהו) השאלה שלי היא כזאת האם עדיין אפשר להצטרף לאחת הקבוצות ואם כן כיצד והאם צריך נתונים מסוימים גובה משקל וכו' או שזה כמו חוג זימרה (מקבלים כל אחד :))) ) תודה על התשובה וכל הכבוד על היוזמה

ofribecker

New member
תשובה

טוב חוג זימרה זה לא...
ניתן עדיין להצטרף, הנתונים הדרושים הם: גיל לפחות 17 ומשקל לפחות 60 ק"ג. אם אתה עונה על הקריטריונים (וגם אם לא) מומלץ בחום שתגיע כבר ביום שישי הקרוב לספורטק תל-אביב. בשעה 11:00 בבוקר יתחיל משחק הליגה (הרביעי במספר כבר) בין קבוצת חיפה אנדרדוגס לקבוצת תל-אביב פיונירס. פרט לכך, כדאי שתגיע גם בימי שישי שבהם אין משחק ליגה (כל שבועיים לסירוגין) ותשתתף במה שנקרא "משחק פתוח", שבו כל אחד יכול לקחת חלק, וכך גם תכיר את החבר'ה "מקרוב", תרתי-משמע. בכדי לשחק בליגה יהיה עליך גם לרכוש מדים וביטוח בעלות לא גבוהה מדי. אם אתה מאזור המרכז אני ממליץ לך לפנות ישירות לרביב (הידוע כאן בכינויו lambdeus) ואם מאזור הצפון אז לבן פרידמן (שכינויו כאן footballH). העונה לך הוא יו"ר שופטי הליגה. בהצלחה ונשמח מאוד לראות אותך משחק איתנו.

lambdeus

New member
ברוך הבא

אם אתה רציני לגבי הצטרפות לליגה, אני ממליץ בחום להגיע ראשית למשחקים הפתוחים ולהתנסות במשחק. רצוי מוקדם יותר ממאוחר, כי בקרוב תיסגר אפשרות ההצטרפות לקבוצות הקיימות (מטעמים של חוסר מקום בקבוצות והשלב המתקדם שבו נמצאת העונה). לא כל אחד אוהב ומסתגל לפיזיות של הצורת משחק שלנו לכן רצוי לנסות או לפחות לראות קודם משחק. הזדמנות מצויינת לקבל מושג על צורת המשחק והרמה של הליגה תהיה לך ביום שישי הקרוב שבו יערך משחק ליגה, במגרש הרוגבי שבספורטק צפון תל-אביב, בשעה 11:00. בכל מקרה, אם תרצה פרטים מלאים ואת כל הפרוצדורה מתומצתת בצורה נוחה, שלח לי את המייל שלך במסר האישי, ואני אדאג שיעבירו לך את הפרטים. רביב

למעלה