חדש בפורום, נעים מאוד

metalgod1

New member
חדש בפורום, נעים מאוד

אהלן אנשים, זו הפעם הראשונה שאני מגיב בפורום זה אך איני חדש בפורומים של תפוז, שמח לראות שיש כאן פוסטים עם דיונים נחמדים והמלצות על משחקים ומקווה לתרום קצת מניסיוני.

ולשאלתי הראשונה: האם מישהו משחק ב-EVE ONLINE? תקופה ארוכה שאני מחפש פורום ישראלי של המשחק בו יהיה ניתן לשתף בחוויות ממנו אך עושה רושם שכמות הישראלים שמשחקים בו מאוד מצומצמת וחבל.

Ihavenonick

New member
ברוך הבא לפורום

אני אישית לא משחק ב-EVE אבל כן קראתי על הקרב ההגדול שהיה לפני מס׳ חודשים:
http://www.rockpapershotgun.com/201...argest-battle-to-be-marked-by-ship-graveyard/

באילו עוד משחקים אתה משחק?

metalgod1

New member
תודה רבה

לשמחתי אני יכול לומר שהייתי חלק מהקרב הזה, פשוט חווייה, הושמדו בו ספינות וציוד בשווי של יותר משלוש מאות אלף דולר, פשוט מדהים מה שהלך שם ובכלל EVE ONLINE הוא משחק מדהים, קשה ומורכב אך מתגמל מאוד.

לשאלתך, אני אוהב מגוון רחב של משחקים אך בעיקר משחקי אסטרטגיה בתורות שהם דור הולך ונעלם ומשחקי RPG למיניהם אך כעקרון איני פוסל שום משחק עד שאני לא מנסה אותו.

Wolfinix

New member
ברוך הבא

חבר ניסה את המשחק למספר שבועות, הוא בסוף התיאש מדמי המנוי שלו.

אישית אני משתדל (לא תמיד בהצלחה רבה
) להמנע ממשחקי רשת למיניהם...הם דורשים יותר מידי השתעבדות

דרך אגב כמוך כמוני גם אצלי TB-RPG (משחקי תפקידים בתורות) הנה מספר כותרים שאולי יעניינו אותך בתחום

EADOR
SHADOWRUN RETURN
ל XCOM ENEMY UNKNOWN יצאה הרחבה לא מזמן - ENEMY WITHIN (עדיין לא ניסיתי אבל היא ברשימת ההמתנה)
KINGS BOUNTY WARRIOR OF THE NORTH
avernum escape from the pit
THE LAST REMNANT

metalgod1

New member
תודה

דמי המנוי ל-EVE ONLINE די דומים לשאר משחקי הרשת ואפילו יותר זולים אבל הדבר שמציע המשחק הוא האפשרות לקנות זמן משחק באמצעות המטבע של המשחק משחקנים אחרים וכך אפשר
לחסוך בדמי המנוי, תלוי מה מידת ההשקעה שלך במשחק כמובן אבל אחרי חודשיים פלוס מינוס אתה כבר יכול לייצר הכנסה שתספיק לך לשלם עבור המשחק כל חודש במטבע המשחק.

לגבי המשחקים שקשרת:
ב-EADOR שחקתי והוא נחמד.
ב-XCOM שחקתי ב-ENEMY UNKNOWN וממש אהבתי כך שההרחבה שלו בהחלט נמצאת ברשימה שלי כמו גם הספין אוף שעשו לו XCOM:DECLASSIFIED שאותו כבר קניתי אבל עדיין לא שחקתי.
avernum escape from the pit - נראה כמו דנג'ן קרולר די קלאסי שלא חידש הרבה אבל אני לא פוסל ואולי אנסה בעתיד אבל הוא לא נכנס לראש הרשימה, כנ"ל לגבי שאר המשחקים שרשמת, אני אחכה
למבצע עליהם בסטים או מקום אחר ואז אתנסה בהם.

תודה על ההצעות.

למעלה