חדש בפורום - היכרות :)

ronnie1berko

New member
חדש בפורום - היכרות :)

היי לכולם, אני רוני בן 18 (כמו רוב חברי הפורום אני מניח...) מתל אביב ואני עומד להתגייס בנובמבר לנח"ל. רציתי להכיר קצת את חברי הפורום (אם אפשר כמובן) ואם אפשר גם להציע נושא לשיחה. חחח זה הדבר היחידי שהצלחתי לחשוב עליו, אני סתם רוצה ליצור עניין - מה דעתכם על התוכנית האח הגדול? מישהו פה רואה אותה באדיקות? אני, כמו שהבנתם, לפני צבא וכרגע אני גם לא עובד.. בגלל שחלק מהחברים שלי כבר התגייסו אני מוצא את עצמי דיי משועמם במשך היום אז אני פשוט מדליק ערוץ 20 ורואה... תאכלס זה דיי מעביר את הזמן.

alon0ifargan

New member
שלום רוני

קודם כל בהצלחה בגיוס - גם אני שירתתי בנח"ל :) ובנוגע ל"אח הגדול" - אני דיי אוהב את התכנית, ז"א אני לא מוצא את עצמי רואה את שידורי ה- 24 שעות בערוץ 20 אבל את פרק ההדחה בימי ראשון אני משתדל לראות בדרך כלל. מי הדמות האהובה עליך בסדרה? אני התלהבתי מוונסה (נראה לי כמו שאר גברי ישראל לא?)

ronnie1berko

New member
אוי וונסה וונסה...

באמת היית בנח"ל? יש לך עדיין קשרים שם? כן היא מדהימה, אבל אני מעדיף את קרן - אני יותר בקטע של ה"ריץ' ביץ'" כמו שהיא הגדירה את עצמה בתחילת התכנית... האמת שגם שקלתי להצטרך לתכנית באיזשהו שלב אבל בגלל הגיוס והכל זה ירד מהפרק דיי מהר.

alon0ifargan

New member
כנס

המממ יש עוד כמה אנשים שאני מכיר שחתמו קבע, תשלח לי הודעה בפרטי ואני אגיד לך את השמות (לא נעים לפרסם כאן). בכל מקרה אני בעד שתצטרף - תמיד תוכל לבחות את הגיוס :) אבל איך מצטרפים לזה? כאילו לא עברו כבר את שלב האודישנים ממזמן? יש סיכוי שיכניסו לשם עוד מישהו?

ronnie1berko

New member
לא אחי יש שלב הצטרפות מאוחרת

ברור שהאודישנים נגמרו מזמן יא גנוב (זה לא סתם שהסדרה משודרת כבר למעלה משבועיים אתה יודע......) חחח סתם בכל מקרה אם אתה רוצה לייצג את הנח"ל שם אז יש מבצע של מי עדן והאח הגדול... אתה צריך לקנות מי עדן ועל הבקבוק יש קוד. את הקוד אתה מכניס לאתר שלהם. משם תהיה הגרלה לאודישנים שיעבור את האודישנים יגיע להשתתף באח הגדול... וואלה אחי אני בעד שתלך לזה ואם כן אז אני מאחל לך בהצלחה!! אני סומך עליך שתייצג את הנח"ל בכבוד (כי לי כבר אין סיכוי להגיע לשם).

alon0ifargan

New member
ואו לקחת אותי ברצינות אחי!

רק התעניינתי חחח... אני לא שוקל להצטרף לתכנית כרגע אבל סבבה תודה על המידע.. האמת שיש לי חבר שישמח לשמוע על זה אני אעדכן אותו ואקנה לו שישיית מי עדן מתנה כדי לעודד אותו להצטרף חחחח

קודם כל-

כבוד על הנח"ל! דבר שני האח הגדול זו ההוכחה הכי גדולה למה שהפכה התרבות שלנו- גוש חרא ממש גדול ומסריח.

למעלה