חדש... בערך שלום לכולם! :) קוראים לי אורי וגם אני מכור לנארוטו XD!!! מישגבניק... עוד אחד... XD
A ARA SAMA New member 31/3/06 #1 חדש... בערך שלום לכולם! קוראים לי אורי וגם אני מכור לנארוטו XD!!! מישגבניק... עוד אחד... XD
I ItachiHayate New member 31/3/06 #3 ברוך הבא!../images/Emo24.gif תרגיש בבית אתה מכור לאנימה , מנגה או שניהם?
¥ ¥otamsh New member 31/3/06 #4 היי אורי!!! ברוך הבא! מה קורה...? זה יותם! (הר"גי מהיומולדת של גל) נחמד מצידך להצטרף אלינו!
ל ליסאן New member 31/3/06 #6 ברוך הבא ../images/Emo140.gifתהנה בפורום ../images/Emo41.gif יאאא עוד משגבניק לאוסף.... הם מתרבים ,אולי זה משהו במים שם?
ברוך הבא ../images/Emo140.gifתהנה בפורום ../images/Emo41.gif יאאא עוד משגבניק לאוסף.... הם מתרבים ,אולי זה משהו במים שם?
A ARA SAMA New member 31/3/06 #13 arigato!!!!1 המממ מכור לאנימה XD כן כן אני זוכר בתאל... איזה צירוף מקרים XD אלן יותם P: סבבה מה איתך? וכן יש למים פה טעם מוזר.... ליאון!!!!! D:
arigato!!!!1 המממ מכור לאנימה XD כן כן אני זוכר בתאל... איזה צירוף מקרים XD אלן יותם P: סבבה מה איתך? וכן יש למים פה טעם מוזר.... ליאון!!!!! D:
K Kawaii Me New member 31/3/06 #14 ../images/Emo204.gifאתם משתלטים על העולם! ויש לכם בסך הכל 20 אנשים בכל הישובXD ברוך הבא^_^ המשגבניקים לא דומיננטים פה בכלל..:O הם רק חצי פורום :O
../images/Emo204.gifאתם משתלטים על העולם! ויש לכם בסך הכל 20 אנשים בכל הישובXD ברוך הבא^_^ המשגבניקים לא דומיננטים פה בכלל..:O הם רק חצי פורום :O
G Galmon New member 31/3/06 #15 ברוך הבא אורי~ D: ולחשוב שלפני שנה היינו מיעוט~ XD בוווהאהאהאהאהה~ ^o^
י יעל צאן New member 1/4/06 #19 ברוך הבא~ D: |פשיטה| ולחשוב שמשגש הוא עוד ישובון קטן בצפון המדינה o.o מהה?!?!?! הייתי שם, והוא קטן!~~! XD
ברוך הבא~ D: |פשיטה| ולחשוב שמשגש הוא עוד ישובון קטן בצפון המדינה o.o מהה?!?!?! הייתי שם, והוא קטן!~~! XD
R Riku FanBoy New member 1/4/06 #20 ברוך הבא.. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולשאול, מי פה, חוץ מימני, הוא הנציג או הנציגה היחידים ממקום מגורייהם?
ברוך הבא.. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולשאול, מי פה, חוץ מימני, הוא הנציג או הנציגה היחידים ממקום מגורייהם?