חדש בעסק...

MotiAd

New member
חדש בעסק...

היי חברה, שמי מוטי ואני הייתי פעיל בעיקר בתחום התיכנות ולמרות שאני מכיר את התחום כבר הרבה שנים לא יצא לי לעבוד מול המכשיר בכלל ולכן רציתי לשמוע דעתכם ועצתכם. ברצוני לרכוש מחשב כף יד וכאן הבעייה. רציתי לשאול את מה ומי אתם מעדיפים ולמה? כי אני יודע שיש המון חברות שמציעות מחשבים מסוגים שונים ודברים שונים (Compaq, HP, Toshiba) ואלו רק מקצתם. יש הבדל בין המוצרים שלהם? ומה לגבי מערכת ההפעלה שלהם? מה שאני מחפש הוא כזה דבר בערך: שיהיה יפה, שייני ומעוצב היטב. יכולות טובות מאוד (ביצועים ומעבד חזק). גרפי וצבעוני. ויהיו בו כל הדברים הנחוצים מתחום התוכנות (עריכת מסמכים וכו' למשחקים אין ערך מיוחד) ואם אפשר לחבר לו כל מיני אביזרים מה טוב (בייחוד חשוב USB) והמחיר אוי המחיר טוב אם הוא יהיה מתחת ל-3500 שלכם מוטי.

castroman

New member
שלום מוטי ../images/Emo70.gif ברוכים הבאים ../images/Emo13.gif

אז ככה, אם הUSB הוא חלק בלתי נפרד מהצרכים שלך - מומלץ לך ללכת על הMio 558 - יש לו יציאת USB מובנת, כמו כן המכשיר הוא בHigh - End של מחשבי הPocket PC - ובהתאם הוא בעל מעבד חזק, זכרון גבוה, BT, יש לו WIFI
מה שיטעים לצרכיך. אם תרצה מכשיר אחד אני ממליץ על הiPaq 2210 מבית HP - אך לו אין יציאת USB, כמו כן המכשיר הזה זול יותר מהMio. -אביאל.

למעלה