חדש בעסק - כמה שאלות

tranzic

New member
חדש בעסק - כמה שאלות

היי, כבר זמן רב אני חושב על התנתקות מהכבלים ומעבר לצלחת לוויין. היות ואני חדש בעסק, ישנן כמה שאלות בסיסיות שהתקשיתי למצוא עבורן תשובות ברשת: 1. האם זה תחליף ראוי לכבלים/YES (לא שזה קשה במיוחד)? 2. האם ערוץ 10 נקלט באיכות טובה? 3. האם ניתן לקלוט בארץ תחנות מארה"ב, או רק אירופאיות? 4. האם ישנה איזושהי אפשרות לקלוט ערוצים מהכבלים (ערוץ 8, 5+, ...)? 5. אני מתגורר בבית משותף בן 5 קומות בקומה האמצעית - האם ניתן יהיה להתקין את הצלחת בקיר החיצוני של דירתי (מבחינת זויות קליטה וכו'), או רק על הגג? 6. על איזה סוגי צלחות/מקלטים הייתם ממליצים? מי משווק באיזור המרכז? ישנן עוד מספר שאלות, אך נסתפק בינתיים באלה. תודה מראש על העזרה! גלעד

yoramile1

New member
תשובות,

1 לא 2 כן 3 אירופיות אבל הטובות מקודדות 4 לא 5 צלוי איזה מיקום החזית של ביתך 6 יש כל מיני בישבלך לעמוס יספיק מקלט משולב אנלוגי דיגיטלי פשוט הענין הוא שלא מיצרים מקלטים משולבים יותר

דר שלמה

New member
אני טיפה חולק עליך.

ראשית את הריטינג הגבוה מקבלות תוכניות ערוץ 2, שכן נקלטות בלי חיבור לכבלים או ליס. ברמה של ערוץ הסרטים/יס 1-2-3-4 אין בעיה למצוא תוכן מקבילי, למשל ב MBC2 CH33 CNBCE ובערוצים אחרים. ספורט- ב 42E ניתן לראות תוכניות בשפע שלא מבייש את ערוץ 5+- ודברים מעניינים שכלל לא משודרים ביס/כבלים. בדרך כלל הבעיה היא רק חוסר תרגום לעברית, לא ממש בעיה לחלקים גדולים מהאוכלוסיה, למעשה אם אתה דובר שפה שניה תמיד תמצא מה לראות, הכל fta. הבעיה היא צורך בהשקעה ראשונית גבוהה יחסית, לדעתי משתלמת ומחזירה את עצמה כעבור שנה או שנתיים.

למעלה