חדש בעניין.

נחום 88

New member
חדש בעניין.

אז אחרי הרבה דיבורים שרצו ליד אוזניי, התיישבתי לי בערב קייצי מול המחשב וראיתי את הסרט. התעמקתי בכל הסרט, עישנתי איזה קופסה בזמן שהסוד נחשף בפניי.. החלטתי שאני רוצה לנסות, באמת שבדקתי את העניין ונכנסתי לטראנס של רגשות בדימיון שהאקסית מצלצלת ואני שמח ומאושר ומה אני אומר לה - זה אכן קרה לאחר זמן מה. נדהמתי. מידי פעם אני מדמיין שאני מצליח לתפוס חניה - אבל לא תמיד זה קורה. =] מאז אני מנסה כל הזמן לדמיין מצבים ודברים, וזה לא הולך לי, אני מנסה גם לומר משפטים כמו "אני עובר למקום שאני רוצה" או "המלצרית הזאת מחייכת אליי" וזה ממש לא עוזר. אני רוצה לקנות את הספר אולי שם יש חוקים מיוחדים שמפרטים. מעבר לכך, אני אפרט לכם בעיה שלי ואיך אני מתמודד אותה - אנא הגידו לי אם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות (לדוגמא: לדמיין בשקט ולבד וכד'). אני התגייסתי לפני זמן מה, ובגלל סיבות כאלו ואחרות לא ניגשתי להיבחן ללהקה צבאית לפני הגיוס - למרות שזה חלום חיי! אני עכשיו עושה תפקיד משרדי ואין באפשרותי להתמיין בכלל ללהקה צבאית. בדרך כלל אני חולם במשרד, בין תיקיה לקלסר, שאני עובר ללהקה צבאית ואיך אני שר על במה עם מדים. עכשיו - מה אני אמור לעשות כעיקרון? האם אני אמור ליצור מן תהליך בדמיון שבו מסיבה זו או אחרת קוראים לי ללהקה צבאית? האם אני אמור לדמיין רגע שהמפקד של מודיע לי שאני עובר ללהקה צבאית? האם יש צורך לשנן משפטים? (ואם כן, התוכלו להמליץ לי על ניסוח) בתודה רבה, ושמח שאני בדור שסוד החיים נחשף, נחום

doing

היי נחום 88 תרגול הסוד באמצעות הדימיון מאפשר יצירת מציאות בכוח האמונה. במקרה של מעבר בין יחידות עשייה ,עשייה ממקור של אמונה "שאני עובר ונמצא שם שר בלהקה". חשוב איזה להקה - פנה אליה בדוק אם המעבר אפשרי. דבר עם מפקדך. מלא טופס בקשה להעברה -55 וציין כי זהו חלומך והתרומה שלך כחייל תהיה משמעותית יותר.. ומה עוד ביכולתך לעשות כדי שחלומך יתגשם? בהצלחה ענקית אירית שעל מאמנת אישית ועסקית

נחום 88

New member
אירית שלום

שלחתי מייל לפני כמה זמזן לקצין החינוך הראשי, וגם לכל מיני ראשי מדור בחיל החינוך. כולם ענו לי את אותה התשובה - שזה מאוחר מידי. שבחינות ללהקה צבאית זה רק לאנשים שטרם התגייסו. המפקד שלי יודע כמה אני אוהב לשיר, ואפשר לי לשיר בטקסי הזיכרון ויום השואה - שם המפקדים הגדולים בבסיס התרשמו מאוד ופירגנו. אך מאחר והחזרות לטקסי הבסיס הן ע"ג זמן העבודה - יימנע ממני להשתתף בטקסים בעתיד. המפקד שלי לא רע. הוא פשוט רוצה את טובת העבודה. בכל מקרה, כולם יודעים שאני רוצה לעבור ללהקה צבאית. כולם יודעים שהמוסיקה היא חיי. הבעיה היא שלא יכולים לעזור לי - אני כרגע אצטרך לשרת 3 שנים ולשים את התחום עיסוק העיקרי שלי בצד, להניח אותו שם ל3 שנים! ובגלל זה החלטתי להיעזר בחוק המשיכה, לדמיין את זה קורה, וככה אולי יפתחו דלתות. אני לא יודע איך . אבל אני מאמין ביקום. לכן על שאלתך "ומה עוד ביכולתך לעשות כדי שחלומך יתגשם?" אוכל לענות לך רק כך: "אוכל להמשיך להתפלל לאלוהים כל לילה שישמע אותי.."
תודה רבה על התשובה ועל האיחול, נחום

kikona126

New member
כאחת שהיתה בשלישות

אין כזה דבר מיונים שלפני הצבא. כל חייל יכול לעבור בזמן השירות שלו. ואפילו היתה לי חברה שכזו שהתקבלה לבסוף ללהקה הצבאית של אט"ל. את האי מיילים יגידו לך בשלישות למי לשלוח, הם יודעים הם בקשר יומי איתם. הרעיון הוא שבכל חיל יש את המפקדה שלו ששם יושב/ת קצינת הצבה. היא בעצם אחראית על כל השינויים האלו. אתה צריך לדעת לאיזה להקה צבאית אתה רוצה להתקבל, וליצור קשר עם המפקד של הלהקה/עם קצינת ההצבה החיילית. בכל מקרה עדיף שעל הדברים האלו יקחו אחריות בשלישות היחידה או המפקד שלך (אבל גם אתה) להם יש יותר השפעה. קבע פגישה אצל קצינת השלישות שלך ודבר איתה על העניין. במידה והדברים נעשים ללא שיתוף שלה היא יכולה לעקב את המעבר ואפילו לבטלו. זאת העבודה של השלישות. וזה בעצם מה שעשיתי בשירות שלי. בט' 55 כתוב, כי לפני הגיוס לא ידעת כיצד להגיע למיונים ללהקה הצבאית, רשום את יתרת השירות שלך (במידה ומדובר ביותר משנתיים) והסבר שיש לך עוד הרבה זמן שירות לתרום.

נחום 88

New member
תוכן הההודעה הקודמת

האם אני אמור לבוא בגישה לבקש ממנו ולשוב כאילו הוא כבר "שיחרר" אותי? האם חוק המשיכה יכול להיכנס פה?

kikona126

New member
אז אתה מדבר איתו

ולא מכעס! מדבר איתו ומסביר לו את השאיפות שלך מהגיוס הצבאי, וניגש ומדבר עם קצינת השלישות, בידיעה של המפקד שלך. וכמובן מבקש ממנו לתמוך בך בצעד שאתה עושה. שים לב שהשיחה לא תגיע ממקום של כעס, אם הוא צועק או צוחק עליך או כל דבר אחר תשמור על איפוק - איך תמיד הייתי אומרת לחיילים ביחידה שלי: "תהיה פוליטיקאי" (אבל לא פוליטיקאי שקרן
) חוק המשיכה יכול להכנס לפה, אבל זה בעצם המכשול שיש לך בדרך, חוקי המשיכה לא מגיעים כמובן מאילו, והם מביאים איתם הרבה מכשולים בדרך, אני קוראת לזה - בחינה. כלומר הם בעצם בוחנים כמה אתה רוצה את מה שאתה רוצה, ומאיפה זה מגיע אצלך, האם זה מגיע ממקום טהור?

נחום 88

New member
יקירתי.

דבר ראשון - אני מודה לך על התשובות שלך, אני מודה לכל מי שענה. תודה. אני מגיל קטן נושם מוסיקה, מוסיקה זה החיים שלי. זה דבר שלא בגד בי, שתמיד נמצא שאני צריך אותו. מוסיקה. כרגע אני על תקן של מ"כ, הכי רחוק ממוסיקה, בלי אפשרות לשיר במשך היום. וזה כל כך חסר לי. לפעמים במקלחת בערב אני מת לשחרר ממני איזה פזמון שיימתן אותי, אבל אני לא יכול - החבר'ה, נו... בוערת בי אש, אנשים שמתעסקים באמנות בטוח מבינים אותי. בוערת בי אש שרוצה להתפרץ ולשיר, ולדלג בין הסולמות, ולקפוץ בתוים, ולשחרר אמוציות, ולהתחבר ולהתנתק, ולשיר!! פשוט לשיר!! זה הייעוד שלי בחיים!! אני יודע שאם יגידו לי שלא, שאני צריך לפנות למקום אחר - מבחינתי אני יכול למות. כי התיקון שלי הוא לשיר. אני יודע את זה. אני מרגיש את זה. ואני השבוע בעזרת ה' אאגור לי אומץ ואדבר עם המפקד. אני אגיד לו שאני רוצה ליזום שיחה עם הקש"ל. מבחינתי, גם לחתום קבע בלהקה צבאית כדי לשרת שם 3 שנים מלאות. גם קבע בחינם. בלי כסף. אני מקווה שזה יעבוד. אני מקווה שהקול הפנימי שבי, שצורח בתוכי כבר 7 חודשים מאז גיוסי, עוד יישמע בכל בסיסי צה"ל. האם אני צריך לשנן משהו לפני השיחה? משהו שיחדר בי ביטחון, אני די חושש מהמפקד..

מבין את אהבתך למוסיקה../images/Emo13.gif

אני מאוד אוהב מוסיקה, ואני חי ונושם אותה כל יום ביומו! לך בעקבות החלום תמיד!

kikona126

New member
אז אתה מדבר איתו

ולא מכעס! מדבר איתו ומסביר לו את השאיפות שלך מהגיוס הצבאי, וניגש ומדבר עם קצינת השלישות, בידיעה של המפקד שלך. וכמובן מבקש ממנו לתמוך בך בצעד שאתה עושה. שים לב שהשיחה לא תגיע ממקום של כעס, אם הוא צועק או צוחק עליך או כל דבר אחר תשמור על איפוק - איך תמיד הייתי אומרת לחיילים ביחידה שלי: "תהיה פוליטיקאי" (אבל לא פוליטיקאי שקרן
) חוק המשיכה יכול להכנס לפה, אבל זה בעצם המכשול שיש לך בדרך, חוקי המשיכה לא מגיעים כמובן מאילו, והם מביאים איתם הרבה מכשולים בדרך, אני קוראת לזה - בחינה. כלומר הם בעצם בוחנים כמה אתה רוצה את מה שאתה רוצה, ומאיפה זה מגיע אצלך, האם זה מגיע ממקום טהור?

naty3

New member
היי

כתבת "אני עובר למקום שאני רוצה"-איזה מקום אתה רוצה ***בדיוק***? אתה צריך להיות ספציפי! בקשר לדוגמא של החניה שלא תמיד מצליח לך: האם יש לך ספקות שלא תמצא חניה? אתה צריך להאמין עד הסוף, ספק הכי קטן מבטל את האמונה ואז יהיה לך יותר קשה למצוא חניה. כמה זמן אתה בצבא? האם באמת אין סיכוי בשבילך לעבור ללהקה צבאית? נסה לברר מה כן אפשר לעשות, דבר עם המפקד, תגיד שאתה רוצה לתרום יותר למדינה וכו' ואתה מאמין שזה יהיה בלהקה הצבאית ולא במשרד עם כל הכבוד... תגיד שזאת שאיפה שלך, פרט למה לא יכולת קודם לגשת לבחינות של הלהקה הצבאית, יחד עם זאת אתה כן רוצה עכשיו לעשות את זה ואם זה לא יקרה את תהיה מאוד מאוכזב וכו'.... כן, זה הרבה חירטוטים, אבל מה לא עושים בשביל להגשים שאיפות..... (אני משתמשת במילה שאיפה ולא חלום, כי חלום זה דבר רחוק ולא מושג ושאיפה זה משהו הרבה יותר מוגדר) האם יש עוד גורמים שאתה יכול לפנות אליהם בעניין הלהקה הצבאית? תפעיל את כל מי שאתה רק יכול... אתה שואל מה אתה אמור לעשות בעניין הלהקה....הממ.. לקרוא לך למיונים אחרי שלא הגעת? קשה לי להאמין. כן, אתה צריך לדמיין לפרטי פרטים את הרגע שבו תתבשר על המעבר ללהקה ואת השיחה עם המפקד, מה תהיה האוירה, מה בדיוק תגיד (אפילו תרשום על דף תסריט שיחה או שתריץ אותו בראש) הייה בטוח בעצמך בשיחה עם המפקד-זו המטרה שלך ולשם אתה הולך! למה הכוונה ב" האם יש צורך לשנן משפטים?" המון הצלחה!!!

נחום 88

New member
עידכונים | חיבוק|

טוב לי כל כך אלוהים!!!!!! כתבתי למפקד שלי מכתב, פירטטי לו הכל שם. מה אני , מי אני, מה אני רוצה ואיך אני מרגיש. כתבתי לו מכל הלב שלי. השורה התחתונה שם זה שאני רוצה לעבור ללהקה צבאית. אחרי איזה שעה מאז שהוא קרא אותו הוא קרא לי ואמר לי שהוא ינסה לעשות מה שהוא יכול בכדיי להעביר אותי. בגלל שאני מפקפק בזה כי הוא עסוק מאוד ואולי הוא ישכח - ביקשתי ממנו גם אור ירוק לנסות לבד, ליצור קשרים. הוא נתן לי. היום דיברתי עם הקש"ל. הקש"ל אמר לי מה לעשות וילווה אותי בתהליך עד למיונים. פשוט טוב לי. מחר אני אדבר עם המפקד שלי. אני בטוח בשיחה. ואומר לו שאני מתחיל בתהליך טופס העברה (55). האוירה בשיחה רגועה, בחיוכים. הוא מאשר לי. אני מאושר. עד אשר העלתי באוב את התשובות ודמעות של אהבה בעינהן של התמונות על הקיר. תודה רבה!

למעלה