חדש בעיר...

חדש בעיר...../images/Emo13.gif

שלום, אני חדש כאן. אני בן 21 וקצת, תל-אביבי בתחילת דרכו, עדיין בארון ומנסה בימים אלה להתאושש מאהבה נכזבת שהתפוצצה בצורה לא נעימה. אני סטודנט רוב הזמן, ואשמח להשתתף כאן ולהכיר את החבר'ה. שיהיה לנו בכיף, מוזמנים ליצור קשר במסרים

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אהבה נכזבת זה לא נעים אבל אומרים שכל דבר שקורה לטובה. בכל אופן ברוך הבא ותשתלב פה :) וספר לנו קצת על עצמך, כמו מה לומד ומה התחביבים שלך? מה שבא לך רק

תמיד מוזר לי

לשמוע הומו אומר אחי... סוג של אוקסימורון כזה? מצד שני, יש הומואים בכל הסוגים ובכל הצורות, אז אני מקבל גם את זאת כמובן

W a r r i 0 r

New member
אני לא רואה בזה שום דבר רע,

אלה רק טוב. אלה הרגלי ההתבטאות שלי ואני גאה בהם. זה לא נועד לפגוע אלה רק לחיבה! כל הכבוד שאתה מקבל גם את הומואים שונים, חחחחח

חחחח

ברור שאין בזה שום דבר רע... סתם שונה מההתבטאות של רוב ההומואים... אבל יפה, סוג של סטרייט אקטינג... אין בזה שום דבר רע. תמשיך ככה... אחי.

orrr18

New member
הביטוי "אחי" הוא אחד הביטויים

המזעזעים שיצאו בשפה העברית! פוי...

שאני אבין, "אקטינג"

יעני משחק? חח ז"א אם אני אומר "אחי" אני משחק אותה סטרייט? מעולם לא הבנתי את זה פשוט.. :)

אוקיי

סטרייט אקטינג זה ביטוי שמשמעותו שהומו "משחק אותה" סטרייט, זאת אומרת שהוא מחצין הרבה גבריות וקשיחות כדי להסיר מעצמו חשד ושלא יחשבו שהוא הומו.... כמובן שיש הומואים שהם גבריים בכל אופן אז הם לא "משחקים אותה", אבל זאת כוונת הביטוי..

W a r r i 0 r

New member
אז בעצם אתה מוכיח לי שאני לא משחק אותה!

ישששש! זה טבעי אצלי,חחחחחחחחחח
איזה יופי....

אז ככה../images/Emo2.gif

אני לומד תקשורת, חולה על מוסיקה ישראלית לסוגיה (מי אמר אייטיז ישראלי ולא קיבל
), אוהב לבלות בהופעות מוסיקה, קולנוע, ספרים. אני בחור רגשן מאד, לוקח קשה הרבה דברים ו...גם מחפש קשר רציני, לא בקדחתנות...מה שיהיה יהיה
. במקור אני ירושלמי (כבוד
), ולצערי אני חווה עכשיו אהבה נכזבת קשה ביותר בפעם השנייה בחיי. מקווה לטוב

וואו כל הכבוד

אני גם חושב אולי ללמוד תקשורת כמובן אחרי שאני אעשה פסיכומטרי ואתקן כמה בגרויות בהתאם למה שאני רוצה חח..יש לי דרישות מעצמי איך לא... אני אוהב מוזיקה והופעות גם... עצה שלי אל תחפש בקדחתנות... זה יבוא לבד. ירושלים אחלה של עיר אני צריך לנסוע לשם ממש בקרוב ככה שאני ידוע שאם אני אצטרך לשאול משהו בקשר לירושלים יש לי את מי
אני מאחל לך כמובן שהשלב הראשוני והקשה של האהבה הנכזבת יהיה מאחוריך כמובן ושוב פעם ברוך הבא

Fregelistic

New member
גם אני מתכנן ללמוד תקשורת.

נראה לי שזה המקצוע המועדף על הומואים. בקשר לבגרויות ולפסיכומטרי שהזכרת- בשביל מה אתה צריך את זה? ז"א.. אתה רוצה ללמוד באוניברסיטה? כי תקשורת מומלץ ללמוד במכללה (ספיר, המכללה למנהל, הבינתחומי), למרות שכר הלימוד הגבוה. מאוד. מאוד. (בספיר אגב שכר הלימוד הוא אוניברסיטאי, אז זה בסדר). במכללה התנאים הרבה יותר נמוכים, כי הכסף משחק פה תפקיד מרכזי. בהצלחה, בכל אופן!

תודה ../images/Emo13.gif גם לך...

קרוב לקניון מלחה, בוא נגדיר את זה ככה. מוזר שדווקא הערב עפתי הביתה מת"א ומצאתי את עצמי "חוגג" בירושלים...

למעלה