חדש בסצינה

The new me9

New member
חדש בסצינה

בוקר טוב, שאלה אמיתית וחשובה. אני מתאושש מאיזה קראש שיש לי למישהו תפוס. אני רוצה לנסות קצת סטוצים. מעולם לא ניסיתי. פתחתי כרטיס באטרף. מפחיד אותי הפאן הבריאותי. אתם שואלים את הפרטנר שלכם ישירות מתי נבדק לHIV? שמים קונדום גם במציצה? אני מבין שבחדירה צריך תמיד לשים קונדום- אבל למה? כלומר מחשש שדם יגע בדם?

eliormagick

New member
שלום לך:)

קודם כל התאוששות מהירה וקלה שתהיה לך.... תראה אם בחרת לעשות סטוצים זה בסדר וזכותך יחד עם זה כדאי לקחת כמה דברים בחשבון סטוץ זה בסופו של דבר אדם זר- גם אם הוא יגיד לך שהוא נבדק ושהוא לא חולה באיידס לא אומר בהכרח שהוא אומר נכון גם בהיבט של נבדק או לא נבדק וגם בהיבט של חולה או לא חולה, יש לא מעט אנשים חרמנים ומיוחמים שישקרו רק בשביל איזה סקס מזדמן... קח שקח בערבון מוגבל את מה שנאמר לך.... אידס אפשר להידבק גם ממציצות אומנם באחוז יותר נמוך מאשר בחדירות כי לרוב שם זה תלוי אם יש לך פצע בפה או בלשון או בחניכים והזרע של האדם השני יכול לבוא במגע, צריך להבין שזה מיליונים של חידקים וגם זרעונים ואם יש לך חתך או כל פצע קטן שאתה אפילו אל מודע לו אתה יכול להידבק מאידס, אל תיקח תסיכון באמת שזה לא שווה את התוצאה שחס וחלילה תהיה חולה באיידס.... בחדירה הסיכוי הכי גבוהה להידבק כאשר מקיימים זאת בלי קונדום גם בגלל הזרע גם בגלל סבירות שהכירוח עם פי הטבעת או העור פוצע את העור והאזור ויכול לגרום לחדירה של חידקים ואדם שנושא איידס ידביק אותך באיידס אם הוא לא ישים קונדום... מסוכן מאוד וסיכון מיותר לחלוטין בלי שום קשר לאידס יש הרבה מחלות מין אחרות שיכול להיגרם בגלל אי שימוש בקונדום לכן שוב, לא כדאי לקחת תחשבון בשביל סתם איזה סטוץ כזה או אחר... נכון שאומרים שהז*ן עומד השכל בתחת אבל אחרי שהסקס נגמר השכל חוזר ואז מביניים את גודל הסיכון והאסון ואין סיבה שתהרוס לעצמך את החיים... בהצלחה והישמר למענך ולמען האדם השני:)

The new me9

New member
"אל תיקח תסיכון באמת שזה לא שווה את התוצאה"

אז אוראלי עם קונדום. זה מה שאתה אומר?

eliormagick

New member
תראה

אוראלי עם קונדום זה לא הדבר הכי נעים האמת... אני חושב ולדעתי עדיף שאם אתה עושה אוראלי, אז שהסטוץ לא יגיע לסיפוקו בפה שלך או משהו כזה כי זה יגביר את הסיכון, בנוגע לאנאלי אין על מה לדבר, רק קונדום....!

Maldini Girl

New member
ברוך הבא

1.בסטוצים, הרבה פעמים לא מגיעים למצב של לשאול ולכן חשוב ומומלץ להשתמש בקונדום. 2.הסיכוי להידבק באיידס ממין אוראלי, אם אני לא טועה, הוא נמוך יחסים למרות שעדיין קיים. 3.בדיוק מהסיבה שאמרת

Widsith

New member
אין רע בסטוצים לדעתי, בתור סטוציונר בבסיסו

אבל כן, מה לעשות, צריך להזהר. כעיקרון, אשמח אם יתקנו אותי אם אני טועה, אבל איידס לא עובר במין אוראלי (זה לא אומר שריקושטים אחרים לא, כן?), אבל בחדירה חובה קונדום מהסיבה הפשוטה ששם זה עניין של רקמות מועדות לפורענות שמתחככות ודרכן יש ועוד איך סיכוי שיעבור איידס. כעיקרון אני לא שואל את הפרטנר, אבל אם אני רואה שמישהו לא נקי או נראה רע למטה אני פשוט לא שוכב איתו, עם קונדום או בלי. וכמובן, ללכת להבדק. אגב, שלא תחשוב שבמערכת יחסים אין לך את הבעיה הזאת, כי איידס זאת מחלה שלוקח שלושה חודשים עד שאפשר לאבחן אותה...

eliormagick

New member
מממ

איידס כן יכול לעבור במין אוראלי, בסיכוי נמוך אבל יכול... צריך פשוט פצע פתוח בחלל הפה וזה יכול לעלות את הסיכוי בהרבה להידבקות...

למעלה