חדש בסטטוס

נעיתה

New member
אני באתי כי שמעתי לרקוד../images/Emo9.gif

... אני נכנסת למחילת האריזות לשבוע אבל אפשר לנסות לסגור ערב ליום שישי של פורים. אה... וממש לא מסיבת פרידה כי אם מסיבת יאללה בלאגן
לחיים

holabo

New member
מסיבת פרידה

שהיא מסיבת התחלה... אני רואה שאיתך אפשר לדבר ביזנס! יום שישי סגור לי כבר לריקודים בפרובינציה שלי. כל יום אחר הוא אופציה ראויה בעיני.

נעיתה

New member
../images/Emo163.gifבואנה אני מסטולה

שישי פורים כבר סגור לי בפרובינציה הדרומית. טוב נבדוק את שבת. כל עוד בריקודים עסקינן אני בביזניס
מי ייתן ועד אז בגדי ישכבו חיילים בארון ואשתה לי קפה בגינת הירק
החדשה שלי.

NoaModiin

New member
הגעת למקום הנכון ../images/Emo13.gif

פה אוהבים לרקוד, והרבה
רק תתחיל ברגל ימין, ולאט לאט תבין שאמנם זו בחירה שעשו בשבילך- אבל זה הדבר הנכון לעשותו. בהצלחה.

נעיתה

New member
יא../images/Emo68.gif../images/Emo59.gif

ראית לוח הופעות של רייכל
הרצליה 26.2 ו 22:00 היכל אמנויות הבמה הרצליה27.2 ש 21:00 היכל אמנויות הרצליה מי רוצה לבוא?

Rtitan

New member
בלי שתשים לב כבר תהיה וותיק ../images/Emo13.gif

ברור שיהיה בסדר - תן לעצמך את הזמן ללכת ממצב אחד למצב אחר ולשנות את הסטטוס בראש ובלב. כשזה יגיע - זה יגיע בענק, וכאחד שהיה ממש בסטטוס שלך, גרוש + 2, לפעים אנחנו לא ממש רואים כמה רע לנו היכן שהיינו כי היינו פשוט רגילים למה שהיה שם. עם הזמן, נפקחות העיניים לעולמות חדשים והתנסויות חדשות ואתה מרגיש חי ויודע מה אתה מחפש כדי להמשיך לחיות. כאן הידידויות אכן מופלאות, הריקודים... עד כמה שאני זוכר
גם ולא פעם אתה מוצא את עצמך אחרי פרק זמן מביט לאחור ואומר לעצמך "וואוו!! - איזו דרך עברתי!!" כתבתי כבר ל"אחרי 20 שנה" שבאופן אישי - הגם שהסטטוס הזה נכפה עלי לפני כמעט 8 שנים - זה היה אחד הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים, ובעצם מתנה גדולה שהגורל נתן לי. תתחיל לרקוד - המוסיקה יכולה להיות נפלאה
RT שחזר הרגע מהפאב של Fox & Hounds וראה את טוטנהאם עולים למקום הרביעי
.

למעלה