חדש בסטטוס

ye44

New member
פששש ויקום המלפפון ויכה את הגנן

אני גאה בך

נו עכשיו

אתה יכול לפרוש בשקט ולזמזם סרנדות
במקום
גידלת דור יפה של מלפפונים. החונטה תסתדר גם אם תגלה לנו את הצד הרגיש שלך
ואל תשכח את הקליפ המדובר- שם כבר הסתמן המפנה

ye44

New member
אני סרנדות הצחקת אותי

בתור אחת שהייתה מלפפון וגדלה להיות גנן אכן יש תמורה בעד האגרה . לגבי הקליפ תפני לאדום ולמנהל שטמנו לי מלכודת
וכן יש לי חברה אז מה ? את חושבת שהיא לא חוטפת
אין אצלי מקום לטלנובלות לא בבית ספרי
רגישות ? במינון
ניתן לילדות לשחק לפננו רק תזהרו שלא תיפלו על ה
זה כואב

שאתה אכזרי../images/Emo152.gif

סתאםםםם...אתה פשוט גבר רומנטי. כל הכבוד! המשך כך! (תזהר שלא אוריד לך ציון בהתנהגות
)

אני מודה לך על המילים

אני שמחה לשמוע שאני מעבירה כוח בכתיבה. אם תהיה התרסקות גדולה - תחזיקו לי את רשת הביטחון מתחתי?

ye44

New member
התרסקות תהיה אם תמשיכי

להתבוסס בדכאון ושום רשת לא תעזור לך רק את עצמך !!! אז תחליטי או שאת ממשיכה לחפור וליפול במדרון האין סופי של הדכאון או שאת קמה על הרגליים ואומרת לעצמך שאת יוצאת לחיים חדשים ללא חפירות ומחשבות על מה שהיה , תקחי איתך תובנות ומסקנות מחיי הנשואין הכושלים כך שבטוח במערכת היחסים הבאה תגיעי חכמה יותר ,אבל גם אז זה לא מבטיח לך זוגיות מופלאה אז מסקנה להיות חזקים ולהנות מהחיים גם כשאת לבד .לפעמים כייף לישון באלכסון !

זהו, שאני לא מרגישה בדיכאון

אני מלאת סקרנות (טוב, בואו נגיד שמדאיג אותי השינוי הכלכלי , הוא היה המפרנס העיקרי)לקראת כל מה שמחכה לי.

ye44

New member
זאת הבעיה העיקרית אצל הרוב

יקברו את החיים שלהם בגלל הקטע הכלכלי ! טעות נפוצה אצל רוב האנשים תפנימי הכל מסתדר בסופו של דבר . סקרנות זה טבעי ומרגש אבל תפנימי שהתהליך הוא לא נעים וסביר להניח שיהיו ויכוחים וקצת או הרבה בלאגנים ,תכיני את עצמך נפשית לתקופה קשה ,כך שיהיה לך יותר קל ,שום דבר לא הולך בקלות בתהליך גם לו יש רצונות והוא ינסה לצמצם נזקים מבחינתו על חשבונך וגם על חשבון הילדים !

טוב, אז תמציאי לי שם בדוי אחר../images/Emo152.gif

זה אחלה להשתמש באייקונים, בחיי לא עשיתי את זה כמעט קודם לכן.

למעלה