חדש בנושא

l3lackacid

New member
חדש בנושא

החלטתי לקנות אופנוע ויש שאלות שלא הצלחתי לקבל תשובה ברורה חשוב להבין שבחיים לא עליתי על אופנוע ואין לי מושג בכלום בתחום יש לי רישיון B מזה 8 שנים הבנתי שיש סוג של הקלות עם קבלת רישיון A1? יש לי רצון עז לקנות נינגה250 כנראה ממטרו מוטור(לא מצאתי משהו אחר) האם זה כדאי? ואם כן איזה דרכי תשלום יש אצלהם? תשלום אחד ישר על המקום או סוג של הוראת קבע למשך תקופה? http://www.moto-depot.co.il אמינים? שווה להזמין משם? כמה בערך עולה ביטוח? והכי חשוב.. רשום שלנינגה יש מיכל 17 ליטר... לכמה זמן זה מספיק? ז"א נסיעה בית-עבודה-בית בערך 20 קילומטר לכיוון

Pumi

New member
לא יעזרו לך הקלות

בכל מקרה אתה צריך שיעורים ומבחן. רק תאוריה אתה לא צריך לעשות בגלל רישיון הרכב. אם אתה רוצה לקנות את ה ninja, אז למה שלא תתקשר לשאול אותם? חוץ מא.ר. ועברו העשיר איתם, אנחנו לא אנשי מכירות של מטרו. לביטוח אופנוע, יש מחשבון ביטוח על פי גיל, ניסיון וסמ"ק. חפש בgoogle. ו 17 ליטר יספיקו ל 350+ קילומטר בערך, אם אתה רוצה להגיע למצב של תקוע בצד הדרך בלי דלק.

Mיסטריון

New member
לא יודע מה הם מצהירים לגבי תצרוכת דלק

אבל בנסיעה משולבת (לפעמים נותן בגז לפעמים רגוע) מספיק לי ל 240 קילומטר בערך עד שנדלקת הנורה. קח בחשבון - אני מתדלק ברגע שהנורה נדלקת (נשאר בערך 4 ליטר במיכל) ולא מתדלק עד הפקק. תמיד קצת פחות. אני נוסע רק בתוך העיר ובעיקר נסיעות קצרות. בנסיעות בין עירוניות האופנוע יעבוד בסל"ד יחסית גבוהה וצריכת הדלק תהיה בהתאם. דבר נוסף: אם תקנה בפריסה לתשלומים שלהם, הם מחייבים אותך לעשות מקיף לכל תקופת התשלומים. בנוסף, בבדיקה שעשיתי כשרכשתי את שלי (לפני 9 חודשים) יוצא יותר זול פשוט לקחת הלוואה מהבנק.

Pumi

New member
אני לקחתי את החישוב שפולגז עשו במבחן שלהם

אם אתה נוסע רק בתוך העיר, אז ברור שהצריכה שלך תהיה גרועה יותר.

יש עוד אלטרנטיבות

הונדה 250 והרבה אפשרויות לנפח סביב 600 סמ"ק מוגבלי הספק.

Mr BIG Biker

New member
הבנאדם רושם שבחיים לא עלה על אופנוע

ואתה מציע לו 600ים מוגבלים ?! זה שהם מוגבלים לא אומר שהם רגועים, עדיף לו להתחיל בקטן

l3lackacid

New member
הבנתי שמטרו עושים קצת בעיות

השאלה אם אני קונה מהם וטיפולים אצלהם בלי לקבל ג'ננה של להחזיר להם את האופנוע הם לא יעשו לי בעיות? אשמח לדעת אם מישהו קנה מהם ומטפל אצלהם ויצא לקוח מאושר ותודה על הביקורת על מוטו דיפו יש לי פשוט רשימה דיי גדולה אצלהם

avi elbaz

New member
אם החלטת לקנות חדש אז בתקופת האחריות מטרו

יעדיפו שתטפל אצלהם למרות שהחוק מאפשר לך לטפל בכל מוסך מורשה. יש מוסכים שהם מורשים של מטרו ויש שלא אבל הם כן מורשי משרד התחבורה.

למעלה