חדש בנוף...

חדש בנוף...../images/Emo13.gif

שלום לכולם... אז הנה, עוד אחד לאוסף. כן,גם אני דתי, וגם אני נקרע בין שני העולמות(הלוואי וזה היה מסתכם רק בשניים) מחפש,מקווה ומנסה למצוא את השלווה הנפשית המיוחלת. מרגיש שלפעמים כבר נגמרים לי הכוחות אבל בדיוק מאותה הנקודה מנסה להתרומם. כרגע אני רווקבן 24,,אבל מתכנן בעיתו ובזמנו בע"ה להנשא. אני לא תולה בנישואים תקוות שווא ל"ריפוי" הנטייה אבל יודע שזה מה שאני רוצה. בין לבין אני צמא למשהו אמיתי, כמהה לחוות רגש כלפי גבר. אני בארון, ומקווה למצוא בפורום הזה מזור לכאביי.... אוהב את כולכם...

mendy770

New member
תבוא תשב איתנו - שער שש

כאן הניצחון נראה הכי ירוק... בקיצור ברוך הבא

ברוך הבא "תשוקתי אותי שורפת"...

קודם כל תרגיש בנוח, אחינו אתה. לפי המצב המתואר על ידך אתה למעשה מוגדר כדו-מיני, כמו רבים וטובים אחרים כאן, נשואים דתיים ודו-מיניים. בע"ה תינשא, תקים משפחה לתפארת ובד בבד תוכל ללהשתוקק לבן מינך. ת ה נ ה אחי כאן בפורום

זה אפשרי???

קודם כל תודה רבה על קבלת הפנים החמימה... ציירת לי עתיד ממש ורוד,השאלה היא האם זה באמת אפשרי?!? האם אפשר להיות נשוי בשלווה,להקים בית לתפארת ו"בד בבד"(כמו שאמרת) להוציא לפועל תשוקה לבן מיני. איך אפשר לחזור בסוף היום הביתה? איך אפשר להשאר שפוי? אז אולי בכל זאת לצאת מהארון... אני יודע שאין תשובות ברורות בנושא, אבל חייבים לחתור לכיוון יותר ברור,לפחות לא במקום שאני נמצא בו היום... אשמח לשמוע הצעות...

מה שאמרתי הוא אפשרי בהחלט, ויש כאלה פה...

לא אפרט מי ומה, מי שירצה יספר... אשמח לעמוד איתך בקשר במסרים ולספר את סיפור חיי...

DannyDinn

New member
תלוי בך בלבד

אל תקשיב למי שאומר לך שאתה יכול כי הוא יכול... כל אחד יחליט לעצמו, וגם ההגדרה של דו או לא-דו אינה אוביקטיבית וחד וחד ערכית. כן, יש פה חברים שמסוגלים לנהל חיים כאלה, ויש שאומרים שהם מנהלים חיים כאלה בהצלחה, אבל אל תאמין לכל מה שאתה שומע. רק אתה יכול לענות לעצמך על השאלות האלה. רבים וטובים מאיתנו חיים את זה, אבל רחוק מאוד מלהיות בשלווה. הכריות שלנו ראו דמעות רבות, הנפש שלנו מצולקת ופגועה, האמונה של חלקנו הרוסה לגמרי. בקיצור - לא הכל ורוד. העיצה שלי - אל תכנס למסגרת נישואים בלי שתדע 100% שאתה רוצה את זה ושאתה מבין למה אתה נכנס. מילת המפתח היא "אתה". אל תיתן לאף אחד להחליט בשבילך, גם לא לחצים חברתיים. הכל אפשרי, אבל אם תעשה דברים בגלל שצריך, ולא בגלל שאתה מאמין בהם באמת ובתמים, אתה תתעורר בסוף מתי שהוא וזה לא יהיה נעים כ"כ. מנסיון. נ.ב. ברוך הבא

avitano

New member
איך הוא מוגדר כדו מיני? מה הקשר?

הוא לא אמר שהוא נמשך לנשים הוא אמר שהוא רוצה להקים משפחה זה 2 דברים שונים אל תשלה את הבן אדם

DannyDinn

New member
נכון מאוד

זה לא פעם ראשונה שמצפה לגאולה עושה את הקישור הבלתי מתבקש הזה, מעניין למה......

itzikiii1

New member
בוש ונכלם אבוא בשעריך...

אהלן מה קורה ? ברוך הבא לפורום ,נחמד שיש כאן עוד צפוניםםםם

איציק היקר שלום רב...

הנה יש לך פרטנרים לאיזור הגיאוגרפי, להתלבטויות ולקבלת החלטות... תענה אחי למסרים...

אברהמי95

New member
הנני

אני חדש כאן, אבל לעניינך. אני חרדי נשוי באושר. מת על גברים ומחפש אותם. החסר הצדדי אינו נוגד את אהבתי לאשתי. פרטנר גברי עדיין לא מצאתי, גם כי חושש אני מלחפש, מבחינת הרקע בו אני חי. אולי כאן אמצא משהו...

leopold5

New member
ברוך הבא! אנחנו כאן בשבילך

אתה מתמודד עם בלבול לא קל, כמו רבים כאן. תן לעצמך את הזמן להבין מה אתה רוצה, בינתיים שב איתנו, הקפה בחינם

טוהרtoar

New member
עיוות קל לשיר ידוע:"הסיפור שלי הוא קצת מוכר"

... הקיצר WELCOME ובהצלחה בהמשך (כולל מזור לתקוות)...

למעלה