חדש במזוודה

Abbe Faria

New member
חדש במזוודה

לצערי הטיול נגמר, אבל לפחות יש לי כמה דברים לשמוע...
טאונשנד והחברים שרים הדור שלי
אמרסון לייק וגרמבל - טרילוגיה (רק היום, צפרדעים ב4 פאונד...)
ניקו - ילדת צ'לסי
הפרצופים הקטנים - אוגדנ'ס נאט גון פלייק (אני לא אמור לתרגם את זה באמת נכון?!)
החתלתולון סטיבנס - חזרה לכדור הארץ
רוברט ראנדולף (ההוא שחימם את קלפטון) - דיסק שחילקו חינם מחוץ לאולם...
הצייפורים - אדון טמבורין איש
הצייפורים - סתובב סתובב סתובב
הצייפורים - מימד חמישי (12 פאונד - בערך 100 שקל לכל ה3 ביחד) סה"כ המחירים בבריטניה מטורפים (מחיר מלא של דיסק זה 15-16 פאונד שזה בערך 130 ש"ח) אבל כל מה שקניתי פה היה במבצע (כל דיסק עלה לי בין 3 ל5)... צריך גם לשמוע... אגב, אחרי הטיול הזה תמיד תשאר לי פינה מאד מאד חמה בלב לSmall Faces... לא רוצה לפרט יותר מדי אבל זה קשור למישהי חביבה מאינברנס

Abbe Faria

New member
והכי חשוב...

רק עכשיו ראיתי שמונחת לי על השולחן מעטפה מהליידי עם... LIVE CREAM! המון המון המון תודה לבוס ולליידי!

noosh

New member
אני רואה שהתשלם לחכות

עם קניית הדיסקים עד הטיול
תתחדש לך, והאזנה מעולה, אינ בטוחה שיהיה כך וגרמיבל... שלא תחשוב שאנחנו לא מחכים לסקירה פה ברוך השב

Boo9ie

New member
נו, איך היה? תמונות..משהו ../images/Emo41.gif

תחלוק איתנו, אלו שהיו בארץ הקודש ולא ראו את אלוהים.. - - - - רוק בוטום התחדשתי עם Robert Wyat / Rock Bottom הוא מקסים. כן, אני אוהבת אותו, מאוד אפילו. תודה, שהתעניינתם, נחמד מצדכם. ומכיוון שאפ'חד לא באמת רוצה לדעת, אני לא אנמק על איך זה כמעט ו (מצטערת, חסר שיר) הדיסק הנכון בזמן הנכון. על איך ששמעתי אותו לראשונה באוטובוס-עמוס-ומסריח-בעיר-מפויחת-שאני-שונאת-וכל-נהג-מנסה-לדרוס-אותי, אבל ראבק עם הנוסטלגיה - עוד לא הגעתי לגיל שבו אפשר להתחיל. - אז איזה אלבומים דומים יש? זה על תקן שאלה וצפייה מורטת עצבים ונוצות להמלצות על דברים דומים.. - ______ עוד שבוע יומולדת.
וזה מעין רבע מתנה מאחי-רבע-העוף-הצולע. אתם מוזמנים לזרוק את שני המתנות שלכם (לראש!) לי בפורום. אממ..במחשבה שניה אני עוד עלולה לחשוב שכל ההודעות שלי הן עילה מתוחכמת לכך שאנחנו נמצאים כ7 ימים לפני כ5844 סיבובי כדו"הא סביב צירו ו16 הקפות סביב השמש. או בול
קטנוני בסגנון. במחשבה שלישית זה אפילו מוזר עוד יותר, בהתחשב בכך שאני לא אוהבת ימי-הולדת, לא את שלי בכל מקרה. סולדת מהם אפילו. יאללה, פצחתי בעוד הודעה מיותרת. * הוא מכניס אותי לאוירה א-לה מדוכדכת, יפה. מתאים לי. בחיי, אני כזאת דרמה קווין. יבוא יום וגם אני אכתוב על מוזיקה, נטו.

Abbe Faria

New member
תמונות...

אז ככה... אני איבדתי את המצלמה שלי איפשהו ברכבת בין לונדון לווטפורד (בדרך להופעה של אלווין לי), אבל למזלי (נחמה קטנה) הפילם עם התמונות מההופעה של אלוהים אצלי... אז מתישהו אני אעלה תמונות (אחרי שיהיה לי כוח לפתח אותן) לחבר שלי גם יש מצלמה דיגיטלית, אז ברגע שהוא ישלח לי את התמונות אני אעביר לגורמים הרלוונטיים

ווטפורד היא לא חלק מלונדון רבתי?

לדוגמא - הכרטיס החופשי-שבועי של התחבורה הציבורית בלונדון נחשב גם לווטפורד, נכון? בכל-מקרה, כמה ימיםן סה"כ זה היה, ובכמה הופעות היית? אה, כן - ברוך השב!

Abbe Faria

New member
היא פרבר... אבל עיר "עצמאית"

בכל מקרה לא קניתי כרטיס לתחבורה ציבורית בלונדון, רק לאנדרגראונד במרכז... כי הזמנתי כרטיס רכבות לכל בריטניה, אז לקחתי רכבת... (אין אנדרגראונד לאיפה שהייתי צריך בכל מקרה)...

Abbe Faria

New member
זה היה טיול לסקוטלנד

חרשנו את סקוטלנד שבועיים וחצי, ורק ה6 ימים האחרונים היו בלונדון...

Abbe Faria

New member
ההופעה של סטינג

אגב, היו לי כרטיסים לא רק להופעה של קלפטון, היו לי גם כרטיסים לסטינג ולמופע של אלווין לי... אלווין היה ממש נהדר, נתן הופעה ממש מעולה... בקשר לסטינג... תקראו את הקישור

Jam Head

New member
תתחדש.

איך הייתה סקוטלנד ?
הייתי שם קייץ שעבר , אחת המדינות היותר יפות שראיתי.

melancholy man

New member
Grimble's Nut Gone Flake

ברוך שובך גמד, בקרוב כנראה תיהיה לך הזדמנות לזכות בעוד דיסקים מגניבים ואולי אפילו ליצור דיסקיה ראוי
בכל מקרה אני עדיין מחכה לדיווח מפורט (בעברית) על הופעת אלוהים וגם על אלווין לי...

LadyG

New member
Welcome back...Grimble

קניות ראויות ביותר. שמחה לשמוע שיש לך פינה חמה בלב ל- Small Faces. דם לי - מסיבותי השמורות איתי. מחכה מאוד לשמוע פרטים על ההופעה של קלפטון וגם אלוין לי מאד מסקרן. כמו שהבוס כבר רמז, יהיו פה הזדמנויות לזכות בדיסקים שוים בהמשך. אני משאירה לבוס את הזכטת לחשוף את התכניות העתידיות. ואגב, סליחה על הטעות ביום. לא יקרה שנית.

למעלה