חדש בטארות

webrain

New member
חדש בטארות

היי לכולם קוראים לי ירון (בן 30), קיבלתי עכשיו מחברים (אחרי בקשה מהם) מתנה ליום הולדת קלפי טארות (ריידר). עשיתי אתמול את הפתיחה הראשונה שלי מאחר ואני בתחילת קשר חדש ואני קצת מתלבט על כמה דברים בקשר הזה רציתי לדעת לגבי הקשר אם הוא יצליח, אם לא אם יהיה קשר אחר בזמן הקרוב (חודש חודשיים) בכל אופן בקלף העבר יצא "השוטה" שפירשתי שכל האפשרויות היו פתוחות להצלחה או כישלון קלף ההווה יצא "6 מוטות" שנראה כמו ניצחון אחרי קרב, וסוף סוף השגתי את מה שחיפשתי ואני יכול ל"נוח על זרי הדפנה" שהבנתי סה"כ שזה קלף מעולה ואילו בקלף העתיד יצא "האפיפיור" שהבנתי שזה אפילו יגיע לאיזה עתיד ממסדי הייתי רוצה לשאול את דעתכם? הבנתי שלא רצוי סתם ל"הציק" לקלפים בכל שטות שעולה לי בראש ורצוי לעזוב אותם "בשקט" אבל השאלה איך ניתן סתם להתאמן בהם בשביל לתרגל ולהתאמן בהם

shiri39

New member
אני לא מאמינה בפריסת עבר הווה עתיד

היא שיטחית מידי וחסרת טעם לדעתי... אני לא הייתי מיסתמכת עליה. הפריסה הכי טובה שניתקלתי בה עד עכשיו היא הפריסה הקלטית בת 10 קלפים אבל היא ממש לא בישביל מתחילים... אחרי שיהיה לך ידע בסיסי בטארות תוכל להתחיל ללמוד אותה. לי אישית מה שהכי עזר בלימוד היה זה שראיתי הרבה פריסות ופירושים של קוראים בקלפים ולמדתי מהפרשנויות שלהם.. יש גם ספרים שיכולים לעזור מאוד. כמובן האופציה הכי טובה היא קורס טארות אבל זה הרבה יותר יקר מאשר לימוד עצמי.

ברוך הבא לפורום :)

ראשית לא מומלץ לערוך פריסת עבר, הווה, עתיד בכלל ובפרט שמדובר במשהו חדש שעדיין אין לו כל כך עבר... מה זה קלף האפיפיור ? האם הכוונה לקלף מס' 5 קלף הכהן הגדול ? אם כן פירשת ממש יפה את הפריסה. אני מניחה שהקלפים לא יכעסו עליך אם סתם תשאל שאלות לשם האימון חחחח וברצינות - הכוונה היא לא לשאול את הקלפים שוב ושוב ושוב את אותה שאלה ולא בגלל שזה מציק להם אלא בגלל שאתה עלול להתבלבל משלל התשובות שתקבל. מזל טוב ליומולדת ולמתנה הנפלאה :)

webrain

New member
המון המון תודה

וכן הכוונה היתה לקלף הכוהן הגדול :)

למעלה