חדש באתר-הסרטון!!!

יעל צל

New member
חדש באתר-הסרטון!!!

חדש באתר הרשמי של נירית קופל - לאור הבקשות הרבות עמוד ה"סאונדים" הפך לעמוד "קבצי מדיה"!!! במקום שיהיו רק סאונדים בעמוד הזה נוסף גם סרטון שהכנתי ל"משחק החיים". בקרוב יהיה גם סרטון רותם....אחרי שאני אמצא שיר מתאים לשים בו, אם למישהו יש הצעות...אני כאן מחכה לשמוע

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifיששששששששש!!!

תודה רבה לך יעל!!!!!!!! אני חולה עליך! את יכולה גם לקחת את השיר- i'll be there for you אבל לא מה ש- eyal-m הציע אלא שיר הנושא של "חברים"!

יעל צל

New member
האמת ש...

השתמשתי בו בהתחלה בסרטון שהכנתי למשחק החיים, אבל הקצב לא הכי התאים עדיין אין לי שיר לסרטון שאני רוצה להכין לרותם\רם

יעל צל

New member
מה זה...אין תגובות?

יעל צל

New member
אההה הבנתי

לגיאוסיטיז יש מגבלה של תעבורה...אם מישהו מוצא שרת אחר שאני יכולה לשים בו את הסרטון אז שיגיד לי

יעל צל

New member
זאת אומרת

שכל פעם שמישהו מבקר באתר או מוריד תמונה או משהו כזה אז זה לוקח קצת...נגיד את מורידה תמונה בגודל 30 קילו בייט אז 30 KB מהמגבלה מנוצל...ובגלל שהסרטון הוא 4.80 מגה בייט זה גמר את כל המגבלה בפעם אחת... אני צריכה שרת חזק כדי שכולכם תוכלו להוריד את זה וכדי שאני יוכל להוסיף סאונדים וסרטונים נוספים

יעל צל

New member
כן כן אני יודעת

כמו שאמרתי...לגיאוסיטיז יש מגבלת תעבורה, מישהו כנראה הוריד את הסרטון וזה גמר את המגבלה להיום, אז אם למישהו יש שרת אחר לאכסן את הקובץ שלי...שיגיד לי

הגר לי

New member
יעל צל - אני חושבת שיש לי שיר....

WILL YOU STILL LOVE ME TOMORROW של CAROL KING נראה לי שהקצב והשיר יתאימו לך. אם את רוצה שיר מדהים (אבל איטי): ENYA - ONLY TIME ובשביל השעשוע, אפשר גם: yes sir I can boggie תהני.

למעלה