חדש, באיחור "קצת".

Leo Messi 19

New member
חדש, באיחור "קצת".

אני חדש ומאוהב בשמיניה, עחלה על הסדרה הזו. העברתי את השבת בעונה השנייה, דיי שכחתי ממנה כי רציתי להיות מופתע שוב. בעיקר באתי להצטרף לכאן ב"האי", על מה הסדרה הזו מספרת?

נירושית

New member
ברוך הבאD:

השתתלבות מהירה וכאלה
המ.. מה שידוע בינתיים על הסדרה ה"אי" זה הקאסט [צוות השחקנים] שברובם אנונימיים. ושהיא תעסוק במסעות בזמן..! תהנה כאןD::

Rioter

New member
שלום לך. ../images/Emo9.gif

אני שיר, בת 14 וחצי מראשל"צ. מידע על "האי" תוכל למצוא כאן, בשרשור שפתח 'ליאת בלו'. אתה מוזמן לספר קצת על עצמך.. איך קוראים לך, בן כמה, מאיפה וכו'.
השתלבות מהירה כיפית!

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ../images/Emo207.gif happy tree friends

אנחנו מזמינים אתכם לקומונת HTF Happy Tree Friends הפי טרי פרינדס זאת תוכנית קצרה על חיות חמודות שנרצחות !!!! כן כן שמעתם נכון: נ-ר-צ-ח-ו-ת אז אם אתם אוהבים דם תיכנסו
אם לא אז אל תיכנסו
הקומונה: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=27673&smsMsg=

Leo Messi 19

New member
תודה

קוראים לי סער, בן 15. מת"א. תגידו, אם אני אכתוב פרק של השמינייה, מישו מפה יוכל לקרוא אותו?

נירושית

New member
בטח שנוכל../images/Emo9.gif

יש כאן כמה וכמה ילדים שכותבים בעצמם ואם תשים לב אז ניתאי מעלה כל מועד/חג סיפור שקשור לאותו מיועד
אז אם תבחר להעלות, יקראו אותו מי שירצה ואם תבחר לשלוח למישהו בפרטי אני בטוחה שגם ישמחו לקרוא

danit1234

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

והשמייניה מספרת כמו שאמרו מעליי באמת על מסעות בזמן , הסדרה שוב תעסוק בחבורת ילדים אך להבדיל מבשמינייה הפעם הם עבריינים צעירים שלכל אחד סוד "אפל"
שיתגלה במהלך הסדרה, ניתן לנחש שיווצרו חברויות אהבות וזה כמו בכל סדרה . אני מקווה שגיורא לא יאכזב גם הפעם

למעלה