חדש באזור

TILTAN2

New member
חדש באזור

היי מאמין בפרק ב אם מישהי מעוניינת כולי אוזן אבי

touti

New member
ברוך הבא:)

אני האמנתי גם בפרק א אם אתה רוצה לפרט על התובנות שלך כולי תנוך :)

TILTAN2

New member
פרק א -ב

בהתחלה אף אחד לא מאמין שזה יקרה לו הוא אוהב אותה והיא אותו האהבה נמצאת באויר עם הזמן כשצד אחד מחליט (וזה מספיק) שזהו לא מתאים לו מגיע לו יותר בשבילו זה ניגמר עבר להיות חופשי לישון באלכסון עד שיבוא נסיך על סוס לבן אבל עם הזמן כשהוא לא בא אפילו על חמור יש הרבה זמן לחשוב אוליי הייתי נימהר /נמהרת כי טבע האדם בשניים אבי

סאני42

New member
מה היינו עושים בלי............

אופטימיים כמוך???????????? פשוט נשארים רווקים............. אז גם אני מאמינה בפרק ב'......... אבל......... רק אם אין ילדים...............

TILTAN2

New member
אופטימי אבל....

אני אופטימי ללא תקנה תמיד מסתכל אפילו על הטיפות שבכוס אין כמו להיות בשניים לא תמיד ההרגשה בשמיים לתת space זו החוכמה של פרק ב והילדים הם רק תרוץ לא להיכנס למחוייבות זה אני אופטימי עם רגליים על הקרקע

שקד74

New member
אין בוכים על חלב שנשפך

למרות שהדמעות זורמות על כל מיני החלטות בחיים. צא לדרך לפרק ב' בתנאי שיש תובנות חדשות

TILTAN2

New member
מה שהיה היה

יוצא ומחפש ..........................................................................................................

האמת...

אני מחפשת מישהו שיש לו גם עיניים, אף וכאלה... רק אוזן לא מדבר אלי...

ועוד משהו ../images/Emo26.gif

ברוך הבא

odery

New member
רק אוזן לא מדברת אלי

ברור,איך אוזן תדבר? הוא מספיק מוטציה גם בלי שכולו אוזן תדבר? ברוכבא איש.

TILTAN2

New member
אוזן זה חשוב

יקירתי את יודעת שלהקשיב לבן/בת הזוג זה דבר חשוב וזוהיא הצרה של ימינו יש לי הכל ברוך השם אז................................................

kelly האחד

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo24.gifברוך הבא!

מאמינה שפרק ב" זה כמו לעלות כיתה:קצת יותר מורכב והרבה יותר מנוסים!(למי שעושה עבודה...)

TILTAN2

New member
צודקת

לא סתם נאמר אן חכם כבעל ניסיון אבל רק אם הוא לומד מן העבר "תובנות"זה שם המשחק

למעלה