היום הלכתי למאפיה לקנות לחמניות, אני רואה שקית של 6 לחמניות שמיניה ושלט 5 לחמניות ב10 ש"ח, שאלתי אותה ממתי 5 לחמניות שעולה כל אחת 1.80 ש"ח כפול 5 זה 10 ש"ח ? אז היא אמרה לי שככה אמרו לה למכור וכולם עד עכשיו לא התווכחו ומה הבעיה שלי. אמרתי לה שהבעיה שלה שהיא לא יודעת חשבון. עו ניסיתי לבקש שתוציא לחמניה אחת, תמכור לי ב9 ש"ח, כי 5*1.80 זה 9. היא ניסתה להשיג מישהו בטלפון לקבל אישור, הוא לא ענה והיא המשיכה בשלה. כמובן שלא קניתי.
לשיפור הריח אני מטפטף שמנים אתריים למבער, 2-3 טיפות מאחורי האסלה, 2-3 טיפות על הרצפה בחדר הארונות (מתחת למדפים או ממש צמוד אליהם). בקבוק של 100 מ"ל עולה איזה 10 ש"ח ומספיק לשנתיים לפחות.
תודה על הריח. כבר שוכנעתי. אוהבת כחול (אה, לא לא, בעניין ריח וצבע בלבד). קיבוץ דליה - מכירה יודעת שהם בעניין דטרגנטים וניקיונות אבל מה זה ואיפה זה רשת מור?