חדש - אולי תוכלי לעזור

yarok000

New member
חדש - אולי תוכלי לעזור

שלום לכולם , לא יודע אם השאלה שלי מתאימה לפורום הזה .. אנסה רכשתי LG OPTIMUS BLACK P 970 מחו"ל , עובד על אנדרויד 2.2 , המכשיר אינו מקבל סים ישראלי , האם זה משהו שקשור לאנדרויד ? ומה עושים כדי שהוא יקבל ? תודה

white star

New member
../images/Emo54.gif הוא SIM FREE?

כי אם לא, יכולה להיות פה בעיה רצינית כי כמה שהבנתי באנדרואידים החדשים זה לא כזה פשוט לעקוף את זה. בכל מקרה, כדאי לך לנסות להתקין עליו רום חדש\ישראלי ולראות אם זה עובד

yarok000

New member
שוב עזרה !!!

זה בדיוק העניין נראה לי ... הסים נעול , הוא לא סים פריי , בכל זאת אפשר להתכין רום חדש ? ומה זה אומר בעצם ? איך מתקינים את הרום הישראלי ?

yarok000

New member
עוד שאלה

האם הפריצה היא מכוונת לטלפון או למערכת ההפעלה ? אם מערכת ההפעלה שלו זה אנדרויד 2.2 FROYO זה אומר שכל פריצה של המערכת הזו תתאים ?

אני לא בטוח שזה יעזור, משום ש"פריצה"

היא פשוט פתיחה למשתמש על (ROOT) ובזכותה אפשר להתקין רכיבים של המערכת ואף מערכת מלאה, וגם להחליף חלקים משמעותיים כמו את הרדיו (רכיב התוכנה שאחראי על המודם הסלולרי) מאוד יכול להיות שאפשר להחליף למכשיר רדיו וזה מה שיפתח את הסים פרי, אבל לא בטוח בזה.

yarok000

New member
רדיו?

מה ז"א להחליף למכשיר רדיו ? איך עושים את זה

זה לא דבר פשוט, צריך קודם לפתוח את המכשיר

לרוט, ואז להחליף רדיו, רק מה, מהשיטוט שלי ברשת לגבי מכשיר זה מסתבר שכרגע אין ממש תמיכה בו, יש כמה שרוצים כמוך לפתוח אותו ולהתקין עליו רום מבושל, אבל לפחות ממה שמצאתי זה לא קיים כרגע.

למעלה