חדשת מוזיקה

Chandler Rulz

New member
חדשת מוזיקה../images/Emo13.gif

(אני עצלן מידי לחפש עוד דברים...)
כריס "הייתי בכל להקת גראנג' שתזכירו" קורנל התארח בתוכנית הרדיו של ראין סיקרסט וחשף שאת אלבום הסולו השלישי שלו יפיק לא אחר ממפיק ההיפ-הופ Timbaland. טימבלנד, שעד עכשיו הפיק אלבומים לג'סטין טימברלייק, נלי פורטדו ומיסי אליוט, אמר שהחיבור עם כריס הוא "העבודה הכי טובה שלו". הוא גם ציין שקורנל יהיה הרוק סטאר הראשון שיושמע במועדונים. לינק לידיעה מ-People.

Happiest Girl

New member
וכולם היללו אותו

את האוסטרלי ששר את קווין. אני חושבת שהוא זייף נורא. ולגבי דייויד קוק, זה נכון שהוא לא היה מקורי בשיר הזה וגם הדגישו במפורש שהוא שר את זה בגרסא של כריס קורנל. אבל הביצוע שלו ל"אלנור ריגבי" של הביטלס ול"הלו" של ליונל ריצ'י היה מעולה

Lady in red2

New member
דווקא אני אוהבת את מייקל (האוסטרלי)

הולך לו טוב עם רוק קלאסי - Light My Fire של הדורס ועם שירים של קווין, גם עם Bohemian Rhapsody, שאר בחירות השירים שעשה לא היו טובות. אבל מה שציינתי היה מצויין, ואני אומרת את זה בתור חובבת קווין.
והוא גם חתיך

Lady in red2

New member
צריך לייחס לו אומץ ומקוריות על בחירת השיר

וכמובן שזה ביצוע של כריס קורנל - הרי זאת הסיבה שקישרתי בין הדברים.

Lady McBeth

New member
הראשון שאומר לי איפה קונים כרטיסים

מקבל ממני סגידה ומזבח לכל החיים!!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!

Lady McBeth

New member
קניתי, תודה ../images/Emo9.gif

+ אני הולכת להגיע יומיים לפני ההופעה לגני התערוכה ולהסתחבק עם המאבטחים כדי שיכניסו אותי מאחורי הקלעים. תצחקו תצחקו, זה עבד טוב עם מרטי פרידמן

למעלה