חדשש

חדשש

אני פאר בן 16 מקווה להשתלב ואני מכיר כמה מפה אני מפורום איה כורם שאותה אני אוהב גם

Shaaachar

New member
אייה כורםםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif

היא פשוט מדהימה. ו...ברוך הבא

Dark chocolate

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gifכ"כ נכון!

וד"א היא מנהלת פורום 1640

Shaaachar

New member
מי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo207.gifשאלה בקשר לתחרות../images/Emo121.gif

הבנתי שיש כמה "קטגוריות"...של עיצוב, "למה מגיע לי לזכות בסינגל", כתיבת שירים ועוד כל מיני. אז מכל הקטגוריות, ה"שופטים" של התחרות מוצאים את העבודה (לא משנה מאיזו קטגוריה) הטובה ביותר ולה נותנים את הסינגל? או שלכל קטגוריה יש זוכה?

ציטוט מדויק של "כלה להשגה":../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif

בוחרים 5 יצירות על חתימה או קליפ (זה נכנס לעיצוב)או אם זה ציור, אימציה, קליפ וכו'. 2 על שירים 2 על נימוקים 1 היה על חביב הקהל אבל אחר כך נוסף החידון -אז טל ליהיא ציינה כי במקום זוכה שהשקיע בפורום, מי שיענה ראשון על כל התשובות יזכה בסינגל חתום, במידה ובקטגוריות השירים או ההסברים לא תהיה יותר מדי הענות, אז שני הפותרים הראשונים יזכו בסינגל שירד מאחת הקטגוריות שציינה. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אז ככה..

לקטגורית היצירות יש 5 סינגלים לשירים יש 2 סינגלים ללמה לי מגיע יש או 1 או שניים תלוי אם יש סיבות מספיק מקוריות ולחידון (שכבר אין צורך לענות עליו) יהיה או סינגל אחד או שניים, תלוי בשורה שמעל... לשאר הקטגוריות אגב יש פחות סינגלים, כי זה ניסיון, פעם ראשונה שאנחנו עושים את זה...

Shaaachar

New member
תודה רבה לכן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif

(לך ולהילה
)

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifברוך הבא פאר../images/Emo24.gif

אני ירדן, בת 12 וחצי
השתלבות מהירה

למעלה