חדשש

dan the man

New member
חדשש

אז ככה...קוראים לי דן..בן 15 מאשדוד אני משחק בMU ONLINE הרבה זמן..אבל לא ברצף...התחלתי אני חושב לפני שנתיים אבל לא שיחקתי רהבה זמן ופשוט מחקתי מהחשב אבל המשתמש נשאר..וככה חזרתי לשחק ארחי הרבה זמן ..אני רמה 35 לוחם... וזהו..שמח לדעת שיש פורום למשחק וכבר עכשיו אני יתן את השאלה הראשונה יש לי כל מיני סקילים של לוחם... אבל אני לא יכול להשתמש בהם..מיהשו יודע איך?

XXVirusXX

New member
ברוך הבא.

אם היו לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול גם בפורום.

ofekgg

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אהלן אני אופק בן 13 מרמת גן ולשאלה שלך: יש את הסקיל לרמה 80 ויש את הסקיל לרמה120 ויש ל160 ויש ל170 כמעט לכל חרב יש סקייל ואם אתה רוצה לעשות סקייל (בתנאי שיש לחרב שלך) אתה לוחץ על הקליק הימיני על מפלצת.....
שמחתי לעזור,אופק

yadiday

New member
שלום דן - ברוך הבא לפורומנו הקט

בקשר לסקילים - אתה בטח מתכוון לשני הסקילים שמופיעים לך באדום...... אז ככה - שניהם אמורים לעבוד - רק אם יש לך חיה מתאימה - למשל - HORN - עבור אחד מהם - זה אחד, לשני - אני לא כל כך זוכר - אבל אולי מישו אחר יוכל לומר לך. גדי.

ofekgg

New member
היי גדי עבדתי על התמונה מ9:04

עכשיו סיימתי הי לי הרבה דרים מעצבנים והיתה לי אחרת אבל היא נמחקה.... מה אתה אומר??? ------------------------------------------------->

ofekgg

New member
אני צריך לעבוד קצת על מעלהקוסם...

אם יש לך תמונה אחרת..... אנסה לעבוד גם עליה...

XXVirusXX

New member
אופק מה דעתך על

לקחת משהו בסיגנון שעשית רק מהגירסא שלי? כי שם יותר יפה עם הפמלים כשמתחברים למשתמש...

ofekgg

New member
חשבתי ו....

אין לכל החקנים את אותו סוס\דינו כדי שיהיה יפה.... ודרך אגב... למה במקום UNI יש HORM OF DOOM

dan the man

New member
אממ

מזתומרת חיה מתאימה? חשבתי שיכולה להיות לך חיה רק אם אתה אלף.... ויש לי סקיל אחד שלא מופיע באדום אבל אני עדיין לא מצליח להשתמש בו...

ofekgg

New member
תראה.....

DINORAT-יכול לשים מרמה 110 יש לו סקייל משלו(FURY OF LIGHTאני חושב) UNICORM-יכול לשים מרמה 25 סקייל משלו בORD לרמה28 FENIR\HORM OF DOOM-יכול לשים מרמה 300 ויש לו סקיייל מטורף משלו... בהרחבה: הסקייל של הDINORAT רק ללוחם ועם הDINORAT אפשר לעשות את הסקייל של הUNICORM הסקייל שמתלווה לUNICORM עושים אותו רק עם חרבות מסוג SPEAR את הFENIR עוד לא ראיתי המשחק אבל אני מכיר אותו משרתים פרטיים..... אם יש שגיאות תתקנו אותי כי הרבה זמן לא התחברתי לאמיו הגלובלי......

למעלה