חדשששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא JKY
  • פורסם בתאריך

JKY

New member
חדשששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש שתי להקות שאני מת עליהםםםםםםםםם שוהם מוציאים דיסק חדשששש סליפנוק וסיסתם שני דיסקים מעוליםםםםםםםם ראיתי עכשיו פרסומת באמ טי וי 2 איזה מעולייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואאאאאאאאאיייייי אני חייב לקנות אותםםםםםםםם אם מישו מוצא שיגיד ליייייייייייייי א ח ד ב א פ ר י ל

REAL boy

New member
ממש לא שקוף..

מה אני אגיד לך...בכלל לא שקוף..בכלל...

JKY

New member
תשמע

תראה תאזין תקשיב תרשום תלמד תשתמש תחתיב תמשיך תשמי טולעת יהלום כלב דג אביל כסיל אדיוט מפגר מטומטם חלב סוכר קפה מכיר שונה שולם שמיר שרשר טעים תלמיד

JKY

New member
ועוד משו

למה להרוס??????????????????? ואם היה פה מישהו פחות אינטיליגנט ממך והוא היה מאמיןןןןןן אז למה להרוס לי את הבדיחה האישית הפרטית אני חושב שאני יטבע אותך על חדירה מופנמת לאישיות כן כן זה מה שאני עושה עכשיו הנה הנה אני מחייג 100 חייגתי טווווטטטט טוווטטטט משטרה שלום שלום משטרה כן שלום מדבר איתי וחודרים לי ממש ברגע זה לפרטיות באמת??????????? כן אני נשבע אוקיי, מי בדיוק הוא ילד אמיתי אוקיי איך קוראים לו ילד אמיתי זה מה שהוא רושם אוקיי אממממ אנחנו נשלח לשם מייד ניידת לאן תשלחו ניידת???? מנה זאת אומרת לסבא ג'פטו מה????? בטח שוב פעם פינוקיו קיבל חלסטרה וחושב שהוא ילד אמיתי אההההההההה אז חברה אני מבקש שתעשו את זה מהר למה כי בנתיים הוא חודר חודר לאן???? לפרטיותתתתתת אהה אוקייי להיתראותתת להיתראותת

BiAAcH

New member
חחח וואי שפיצי, אתה קרוע...

כמו קונדום לא מוצלח... אחי, קרעת אותי פה עם הטלפון הזה למשטרה.... חחח, ילד אמיתי... ג'פטו....

למעלה