חדשששהה!

חדשששהה!

אזז קוראים לי רונית ואני ממזהה אוהבת את גוד שראלוט!! ואני בדרך כלל כזה לא שומעת שירים באנגלית רק הם ועוד כמה ... אני הכי הואבת את השיר ווי בליב!! וזה שהם מחופשים לאוכל!! וויווו ראיתם שיש שלט בעברית בווי בליב!?!!זה כזה מאגניב... .. אז זהוו..התקבלתי ???

מהה אתם עושייים פרצופיםםם??

אני אוהבת את גוד שארלוט מה הבעיה שלכםם!?! ואני לא בת 10 סתם עשיתי תאריך לידה בפרטים!!ו אני בת 12 וכמה חודשים!! רק הראשונה שהגיבה נחדמדה למרות שגם היא עשתה פרצופיםםםםםם ואני כן מכירה כמה שירים מהאלבומים האחרים אני פשוט מעדיפהה את הדיסק החדש יותר ??דרך הגב מתי יוצא עוד דיסק??? זהווו

Unaffected

New member
אההה......./images/Emo12.gif

טוב לדעת שאני נחדמדה
>.< ודרך הגב לא יצא שום דיסק..בד"כ הם יוצאים ממכונות
ואיזה שירים את מכירה מהאלבומים האחרים?

מההההההההההה?!!?!!?

ואת עוד צוחקת על השגיאות שלי!????????! את לא נחדמה!!! והשירים שאני אוהבת מדיסקים אחרים!!!!: BOYS AND GIRLS LITELL THINGS זה עם הקליפ של המצנח..דונ'ט מש'ו.. ליפסטילס..זה עם הקליפ שהם בכלא ד'יס איס דה אנת'ם ויש עוד אבל אלה הכי!!

וגם!!!

השיגואת שלי זה כי אני כותבת מהר!! אדז יוצא לי לא נכון קצת!!מהקרה!! ודרך הגב זה בכוונה.!!! אני יודעת שכותבים דרך אגב!!זאת פשוט בדיחה!?!!?!

Unaffected

New member
נכון.

אני לא נחדמה.אני סתם נחמה. [?] אמ.כל-כך קשה לכתוב באנגלית את השמות? ובלי שגיאות?
אני אעזור לך. *Little Things *אני מניחה שזה Don't Wanna Stop . אבל זה סתם קליפ שמישהו הכין. *Lifestyles of the Rich and Famous *The Anthem רואה?לא קשה. ו...כתבי לאט אם יוצאות לך כ"כ הרבה שגיאות שאת כותבת מהר. ובקשר ל"דרך הגב"...חחח?זה מצחיק כמעט כמו הבדיחות של אח שלי. את מעצבנת,אבל תישארי.צריך בידור בפורום >.< |מפהקת| |חוזרת ללמוד אנגלית| ביי.

G i N g N i T

New member
אה?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

שגיאות כתיב? לסהר?איפה?? *מסתכלת בהודעה שלה* כי היא לא עשתה רווחים? זאת דרך כתיבה... ואני מסכימה עם סהר בתגובה למטה XD רק שאני אלך ללמוד מתמטיקה

tnx

New member
קליפ עם מצנח?!?!

זה סתם קליפ שמשיהו עשה במחשב ל I Dont wanna stop זה לא באמת הקליפ של זה..

FIRE GODDESS

New member
וואלה לא חשבתי על זה../images/Emo12.gif

וכל הזמן הזה הייתי בטוחה שזה קליפ של השיר lol

G i N g N i T

New member
אממ..../images/Emo54.gif

*אנשים אנא אל תסקלו אותי בבקשה. בבקשה אבל..* אולי בגלל זה שהניק שלך זה NהNNת דוXני קצת.. ממ התמיה אותנו.. כי זה יחסית לא רגיל אבל בסדר... אם את אוהבת את ג"ש.. שיהיה...
אממ וד"א... תכתבי בבקשה בלי שגיאות כתיב.. זה די מעצבן..
(וסהר.. רק את נחמדה
)

Unaffected

New member
*סוקלת*

לא,סתם. זה באמת מוזר .
ואין לה כ"כ הרבה שגיאות,אבל זה עדיין די מעצבן
ומה,ברור שאני נחמדה
[מחכה לתשובה שלה על השירים שהיא מכירה שהם לא מכרוניכלס.]

RoCk StaR 1

New member
דרך הגב ../images/Emo3.gif

אי אפשר להעביר דברים דרך הגב. יש שם עמוד שדרה וזה.

Just Angel

New member
ברוכה הבאה

אין לי מושג אם את טרולית או לא אבל..היי אנשים דיי לשפוט-אחרי הכל פורום ג"ש-מה זה משנה אם יש פה "פקאצות" או "קשוחים" מי שאוהב את המוזיקה שיצטרף *הו כן..הכינוי ב'מת מרתיע :X* אז המף..תהני או משהו

למעלה