1. אני מביא ג'חנון למיכאל בעלך. זה הולך על "ג'חנון אחד למשפחה". שהוא יביא לך. 2. אתם לא משקיעות עליי באוכל (סנדוויץ', מנה חמה) אז למה שאני אשקיע עליכם ?
אתם גמורים קרועים שרוטים ומה שיהיה... חזי אולי תנסה לארגן משהו לאישתי?... תודה.. רק השבת אכלתי חצי סיר ג'חנון... תכלס.. מגיע רק לי ולאור.. אבל היא אישתי את יודע... טוב תעשה מה בראש[אני לא מאין שאני אומר את זה] ויהיה נחמד ליראות אותך גם בלי אוכל.. אבל אם תבוא בלי אוכל.. אינ יבשל אותך בתולך אחד הסרים של נורדיה!! איככככססססס.. חיחייחי שבוע טוב
בזמן שאתם שבוע תאכלו אוכל של נורדיה, אני יאכל אוכל נורמלי.... אם מישהו יבקש מזון זה אתם ממני.... ומי שחושב שאני אביא רק ג'חנון טועה טעות מרה - יש לי עוד כמה הפתעות.... אבל אם שני מתחילה במלחמה נגדי- אין בעיה.