חדשע[[-:

חדשע[[-:

עד לפני האלופה כימעט לא הכרתי את לירז.. אבל שראיתי אותה בפרק הראשון היא כבשה אותי.. התאהבתי בה.. ישר לאחר סיום הפרק השני של האלופה הלכתי לחפש עליה מעט באינטרנט.. ומכול מה שמצאתי התרשמתי לטובה.. ורק נותר לי לחכות ולראות אותה באלופה.. כובשת אותי במישחקה... כולם אמרו היא בסך הוכל זמרת מתחילה... מי לקח אותה לעבוד כשחקנית אבל מה? עובדה היא הצליחה.. היא סחפה אחריה אלפיי מעירצים ומעריצות.. היא גרמה לכולם לחייך כאשר רואים אותה.. לי רק נותר להגיד תודה שהצלחתי לההכיר את הבנאדם המקסים הזה דרך האלופה.. מדיי פעם ניכנסתי לקומנה.. בניק אחר שלי נטושקע אלי חלק זוכרים חח... פתחתי את הודעה הזאת כי בטח כימעט ולא מכירים אותי.. אני מקווה להשתלב מהר פה.. ואני קמווה לשמוע דברים טובים מוחדשים על לירז.. שבת שלום נר שמיני של חנוכה היום.. ותודה

OmErLoLa

New member
אוקיי.../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

חפרת.. אני עומר(צ')=>11.5=>חיפה הישתלבות מהירה

חח כה..../images/Emo204.gif../images/Emo97.gif

הייתי שפוט חחיבת הלגיד מה אני חושבת..ויצא בחפירה.. תודה רבה עומר..

יול 17

New member
ברוכה הבאה :) ../images/Emo6.gif

יול/יהודית בת 17 . בת כמה ומאיפה !? שבת שלום .

../images/Emo12.gif..../images/Emo204.gif../images/Emo97.gif

אההממ... ממצחיק? אולי קצת הגזמתי בתגובה שלי חח.. קצת הרבה.. פשוט זה מה שהיה לי בלב אז פרקתי.. ואממ אני מאשדוד..בת 14 כימעט...

micaly2

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה... הישתלבות מהירה ונעימה
איך קוראים לך מאמי? שבת שלום... ביי

אהממ מה מצחיק?../images/Emo204.gif../images/Emo97.gif

היה לי חשוב לומר מה אני חושבת עליה קצת הגזמתי נכון

לולי 180

New member
ברוכה הבאה :)

אני לירוז, בת 14 מאריאל . השתלבות מהירה
אגב, כשחלק כותבים "
" , הם לא בהכרח צוחקים עלייך.

ברוכה הבאה מאמי../images/Emo24.gif

היי קוראים לי עדי עובדיה אני מקרית גת ואני בת 12 מקווה שהיה לך הישתלוות מהירה עם באה לך אז אייסי: 314828781 מסן: [email protected] בת כמה את: מאיפה: וזהו מוואההה ביי

למעלה