חדשניק

burning spirit

New member
חדשניק

שלום לכולם אני חבר חדש פה בפורום. השם האמיתי שלי הוא אינו חשוב. אני אשמח לדעת אם מישהו כאן לומד שוטוקאן קאראטה דו...

לא, ממש במקרה

כל לומדי השוטוקאן יצאו עם הציפורים לנדוד לאפריקה, ולכן בסטיה סטיסטית אדירה נשארנו כולנו, כל הפורום, נטולי שוטוקאן. מדי פעם מגיע לכאן מישהו משוטוקאן, אבל הוא מבין שכל החברים שלו לא כאן, ותוך מספר שבועות מוצאים גם אותו באפריקה. ממש קטע, בהתחשב בזה שזו אומנות לחימה די פופולארית. אפריקה, I tell you. ה-דבר האפור, שאף פעם לא הבין את הקטע של "יש פה מישהו מ".

הרחבת הג'ננה: יש פה מישהו מ...

והקטע העיקרי הוא שלרוב מי ששואל את ה"יש פה מישהו מ" מגיע משיטות די פופולאריות. זה לא כאילו מישהו נכנס ושואל אם יש פה מישהו משינג-אי צ'ואן בסגנון דבקה מזרחי - לא, זה בדרך כלל "אז יש פה מישהו מקרב מגע" או "יש פה מישהו מליחמה משולבת"? אה, וקפוארה. אני חושב שסוף סוף נשנס מותניים ולכתוב את ה FAQ של הפורום, נוכל להכניס אוסף שאלות. עם תשובה. כן. אני אפילו מוכן להמציא כמה אומנויות לחימה, רק בשביל השאלות. האפור, שעובד כבר על הקאטות.

קרוקדיל

New member
לא מדוייק

כשאני שאלתי אם יש פה מישהו מג'ט קונדו רק הציפורים (שיש לי בראש) ענו לי ובקשר לשוטו קאן כן עשיתי את זה בעבר אבל אני לא כ"כ מתגאה בזה

Romeo Ferrari

New member
אני פעם למדתי שוטוקאן:)

מגיל 5 עד 11. ואני לא הייתי חוזר לזה. עכשיו אני בהישרדות:)

burning spirit

New member
אפריקה ???

מה זאת אומרת אפריקה אולי שוטוקאן זה לא הכי מצוי לדעתך אבל אצלנו באשדוד הכיתות מפוצצות עד כדי כך שנפתחו עוד כיתות במקומות אחרים, וכולם מנסים להיכנס לכיתה הראשית כי משה בוחניק מלמד שם. אף אחד (לפי ידיעתי) לא נסע לאפריקה, אולי לדנמרק או יפן.

Connor MacLeod

New member
אני לא יודע אם אני הבן-אדם המתאים

אבל - על ציניות שמעת? כן, כן, זה קיים, ואפילו בשפע. בעיקר כשמגיעות שאלות שהתשובה להן היא, איך נאמר? די ברורה.

bennyTKD

New member
ברור שאתה האדם המתאים

קונור, ברור שאתה האדם המתאים centuries ago, you were CHOSEN בני

Connor MacLeod

New member
מצטער בני ...

אבל יש כאן בפורום שלנו הרבה שעולים עלי, אני פשוט זה בעל האופי החלש והפיוז הקצר, שעדיין מנסה לחנך את העולם ... אני בטוח, שאמיר וניר יוכלו להדגים לידידינו כאן עוד כמה דברים, שלא לדבר על כל האייקידוקא החדשים שהופיעו בזמן האחרון ...

amir_aikido

New member
אני לא בעסק ../images/Emo8.gif

אני עדיין לא מבין מה אתם רוצים מהבחור המסכן, שבסך הכל רצה לדעת אם יש עוד מתאמנים משיטתו בפורום. ואתם אחרי שהיה לנו אימון מאוד מוצלח בשוטוקאן קראטה באימון פורום מס' 7, חייבים לרדת עליו
אני מבקש
בשם ה"ילדים" ומבקש להעניק לך
ו
על הסובלנות.מבין חברי הפורום Raffael מתאמן בשוטוקאן והיו בעבר גם חברים אחרים שהתאמנו בשיטה זו, חלקם עדיין קופצים לביקור מדי פעם. אמיר

Connor MacLeod

New member
אופס, מצטער ...

התשובה שלי נובעת מבילבול מקריאת יותר מדי שרשורים במקביל. חשבתי שאני עונה על משהו אחר בקשר לאייקידו ... בני, תפסיק לבלבל אותי
... לך תראה את Matrix Revolution ותחזור עם רשמים נוספים

amikoo

New member
יש לי "קצת"

ידע בשוטוקאן.אני לא משתתף פעיל בפורום ,צופה מהצד.רוב המשתתפים בפורום לא עוסקים בקראטה.

burning spirit

New member
חבל

למה רק קצת ידע למה לא הרבה בשביל הגוף ולרוח זה שמעט פה מתעסקים בקאראטה את זה אני הבנתי, נו קונקשן .

amikoo

New member
"קצת"

זה עניין יחסי "האם יש פה מישהו שיודע הרבה"?

cafa

New member
גם אני לא, אבל אני רוצה לשאול משהו.

רציתי לשאול לגבי העמידה הזו שלכם, עם רגל אחת ישרה קדימה ושאר הגוף נשען על האחורית: אתם לא מפחדים שיורידו לכם בעיטה לברך וירסקו אותה??? ראיתי שזו דווקא עמידה די נפוצה אצלכם. חוץ מזה, איפה אתה לומד בארץ?

למעלה