חדשןת על Independent tour

C o s m i C

New member
חדשןת על Independent tour

יש לי חדשות על הindependent tour של קלי קלארקסון וקליי אייקן. :) בראיון ברדיו z1700 בst. louis קלי אמרה שהיא תנגן בגיטרה ובפסנתר. היא למדה לנגן בגיטרה במיוחד בשביל הסיבוב הופעות וכנראה, ממידע קודם, היא תנגן את low בגיטרה. :) אני לא יודעת אם זה מעניין כאן מישהו אבל זה משמח אותי נורא. :D מי שמעוניין שאני אשלח לו את ראיון במחשב את יכול לשלוח לי הודעה פרטית ואני אשלח לו דרך MSN או משהו. איזה מרשים זה כשזמר מנגל ושר, אה? יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה כייייייייף!!!!

dor307

New member
אץ יודעת כמה זמרות מנגנות על גיטרה.

מליון ושלוש... אותי זה לא כל כך מענין. כי אני לא מכיר כמאט שום שיר של אחד מהם.. ותפתחי פורום עליהם..

14מתן

New member
אמממממ...

גיטרה ? לא יודע, זה לא היא... בכלל אם זמר/ת מנגנים זה יכול להיות מרשים אבל בשירים מרגשים לא כמו LOW... ובקשר ללפתוח פורום לקלי אז גם אני בעד קדימה תפתחי לההההה
חחחחח

dilan angel

New member
וואווו../images/Emo59.gif

זה באמת חיה שזמר מנגן ושר....
וואוו ואם היא תנגן את low זה יהיה פשוט מדהים! וגם אני בעד פתיחת פורום

Darrens Girl

New member
גמני בעד!

תפתחו שרשור שכל מי שרוצה פורום לקלי יעשה בתגובה "
", תשלחו להנהלת הפורומים בקשה לפורום ותנו לינק להודעה עם כל התומכים בפורום
אולי זה יעבוד ככה, כי אני לא חושבת שמישו בהנהלת הפורומים שמע על קלי
(וואלה אני אעשה ככה גם לדארן
. אולי אם יהיו הרבה בעד הם יסכימו
)

C o s m i C

New member
ברור שאני רוצה! זה החלום שלי! חחחחח

סבבה אפשר ביחד אם היא תרצה. :)))) יאללה אנשיםםםםםםםםם woohoo!! :))))))))))) אני מבטיחה להיות מנהלת טובה חחח

Juliann

New member
בטח שגם אני רוצה! גו קלי!!!!!!!!!!!

קלי גם עושה דואט עם אחד מזמרי הליווי שלה. מוזר. למה היא צריכה לעשות דואט עם זמר ליווי שיש לה את קליי אייקן ממש ליד? נו באמת! הלוואיייייי שהם יעשו דואט ביחד זה יהיה ג-ד-ו-ל! אני גם בעד פורום כללי לאמריקן איידול ;) ואם פותחים לקלי, אני גם רוצה לנהל!

Juliann

New member
קלי מקבלת אלבום פלטינה

איזה תמונה מאמי! היא קיבלה את זה באחת התוכניות של אמריקן איידול 2

C o s m i C

New member
כן זה היה בתוכנית הגמר! או התוכנית

של ההופעות לפני התוכנית של הגמר זה היה אחרי שהיא שרה miss independent ג'וליאן אני אדבר איתך כבר בקשר לשליחת בקשה לפתיחת פורום. אני מעדיפה אבל שיהיה רק פורום קלי. :) ד"א איזה תמונה יפה כשהיא בלבן. זה היה כשהיא שרה one voice..יווו איזה שיר מהמם! מה זה אהבתי! :)

Juliann

New member
דההההה!

היא לגמרי שיחקה אותה שם, זה היה מדהים. והקולות של הבנים ברקע הוסיפו הרבה, בקיצור כל השירה ההרמונית שם היתה מעולה :) אני רוצה פורום קלי וגם פורום קליי אבל קליי בכלל לא מפורסם פה ורק מיס אינדפנדנט של קלי היה בMTV אירופה אז אני לא חושבת שבכלל יתנו לנו לפתוח פורום קלי אפילו, אבל שווה לנסות. אם לא יתנו לנו אפשר לנסות לבקש פורום לכל תוכניות האיידול, ואז הפורום בעצם יהיה של כולם...

dilan angel

New member
אין כזה דבר לא יתנו לנו לפתוח פורום

חח ברור שכן! הלוווווווווווווו! יש כזה פורום מיץ תפוזים W T F ??????????????? חחחח בטח שיתנו לפתוח פורום קלי קלארקסוןן... האאא ויש גם פורום גירלז אלווד...כאילו מי מכיר אותן בארץ?! בעע אבל לדעתי פורום אמריקן איידול זה יהיה יותר מגניב...זה יכלול את כולם.

14מתן

New member
לא יסכימו לפתוח אני חושב לאמריקן...

...איידון כי יש פורום ריאלטי שמדברים שם על אמריקן איידול אבל שווה לנסווווווות ואם תצטרכו עוד מנהל אז....

Darrens Girl

New member
חחח פורום מיץ תפוזים זה פורום סגידה

לתפוז
לכל מכורי
למיניהם, לא למיץ תפוזים
אגב קלי, לפני שעה הראו אותה בסטאר וורלד.. שרה איזה שיר.. אמ.. נראה לי זה היה מתוך אמריקן איידול או משו

למעלה