חדשים!

levishira

New member
תודית לכולם ופרטים:]]]

תודית אני מקווה שאני אהנה פה:) אני שירה לוי,מחולון,עוד 20 ומשהו ימים בת 15 ואממ אני אשמח להכיר מפה בנותת:] ואממממממ מי בא לרוק עצמאות בראשון?כי גם אני רוצה לבואא...

משו טוב:)

היי......מצטרפת חדשה לקהילה שלכם:) יש למישו מכם אייסי\מסנג'ר......? אחלה להקה.....כולכם!!! שמרו על הייחוד שלכם:)|

את פה....?

היי....סתם רציתי להגיד שבת"ש:) בינתיים את היחידה שאני מכירה בתפוז....וכן,אני חדשה בקטע הזה:) אגב,יש לך אייסי\מסנג'ר?

עמיתי14

New member
אממ.. חדשה בפורום

מה קורה אנשים?????? לורל ברי ורענן.. להקה מצויינת!! אוהבת אותכם עמית מוריץ הנסיכה :-*

הההההיייייי!!!!1 ../images/Emo170.gif../images/Emo208.gif../images/Emo207.gif

ששששאלוווווווווווםםםםםםםםם
לוורללללללל הווואאא הייללללדדדד הכייייי כווווסוווןןןןןן בגלללקססייייהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווווווווווווו אני באההההה רקקקקקקקקקק בשבייילווווווווו ללללרוקק עצמאוווותתתתת!! |דחוף וווווווווואאיי והשיער של הבלונדיני קרעעעעעעע אותי!!!!11111 שיסתפר P ;;;;;;; כאיייילווווווו מההההה זההההההה!! יווו אקייייצר לוווררלללווווששש אתה החיים שלי!1 אתה? הייללדד הכיייי יפפהה על כדוור הארץץ! אניי? מאוההבתתת בךךךך!! אבל לורללוש מאממייי דיי לשים כובעעע זה מכועררר!!!

את יודעת מה?

אני פאקאצה. נכון, את בכלל לא מכירה אותי, אבל אני פאקאצה, בגלל שרשמתי שלוש אותיות באנגלית. עמוק. מאוד עמוק אפילו. אבל את יודעת מה, אני מעדיפה להיות כביכול פאקאצה, מאשר להיות סטוקרית אובססבית שמשאירה הודעות מוזרות ומציפה את הפורום ללא כל סיבה. מילא היית רושמת את זה באוף.

למעלה