חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא נעלבה ? חחחחחחחחחח מילא תקרא לה אמא , אבל אבא חחחחחחחחחחחחחחחח
M MaStuLa76 New member 4/4/07 #92 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא נעלבה ? חחחחחחחחחח מילא תקרא לה אמא , אבל אבא חחחחחחחחחחחחחחחח
ל לורל תעשה לי ילדים New member 4/4/07 #79 |צומי||צומי||צומי| רוצה עוד קצת? P: |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| אמן שאלה יהיו הצרות שלך בחיים..
|צומי||צומי||צומי| רוצה עוד קצת? P: |צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי||צומי| אמן שאלה יהיו הצרות שלך בחיים..
ז זוזעםביט69 New member 4/4/07 #91 וואי איזה מגזימה את...!! כולה קראת לרענן רועי! מת העולם זהו נגמר! אין חיים יותר!! תירגעי כולה רענן...! [סורי יפיוף חייבים להרגיע אותה...] קיצר תפסיקי ליהלחץ אז הייתה פאשלונת קטנה וזהו יאללה עבר כולה פורום...
וואי איזה מגזימה את...!! כולה קראת לרענן רועי! מת העולם זהו נגמר! אין חיים יותר!! תירגעי כולה רענן...! [סורי יפיוף חייבים להרגיע אותה...] קיצר תפסיקי ליהלחץ אז הייתה פאשלונת קטנה וזהו יאללה עבר כולה פורום...
A amit712 New member 5/4/07 #96 גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד רואים שזו אותה אחת עם משתמש אחר, פרשי D:
א איב101 New member 4/4/07 #70 ברור שאני אקנה את הדיסק ... אבל אני רציתי קישור מהאינטרנט כדי להעלות את אחד השירים לבלוג ..... כאילו כשיר רקע ...
ברור שאני אקנה את הדיסק ... אבל אני רציתי קישור מהאינטרנט כדי להעלות את אחד השירים לבלוג ..... כאילו כשיר רקע ...
ר רענן פוגל New member 3/4/07 #36 ברוכה הבאה תודה רבה קריות זה טוב, תתעדכני במייספייס לגבי הופעה באיזור בקרוב. רענן.