חדשים

../images/Emo220.gifוואי..איזה חרא לך אתה גר בת"א

זה חרא לגור שם.. כאילו יש לי משפחה שגרה שם גם. וגם כמה חברים.. אבל כאילו זה לא נחמד(לרוב בעצם גם תלוי איפה) ביבנה זה נחמד..בממ.. רחובות זה חרא(ניראה לי) ממ.. בערים לא מרכזיות זה טוב!=]

shape1

New member
היי, לא נכון..!

רחובות זה סטייל
גם מי ישמע כמה מרכזית היא..><

טלטל1410

New member
הי D:

מהקורה? D: ואני עוד הפעם אומרת שאתה בנאדם רע! לא סתם, זאת בטח רק אני ועוד 123456789 אנשים שהאמינו לך |: תהנה וזה:) |גם ברי ולורל מגיבים פה:)| יומטוב וזה D:

../images/Emo220.gifברוך הבא..

תקשיב בנאדם.. אתה עוד צופיפניק חרא(לא שאני מכירה אותך אישית אבל לא משנה..פשוט צופים זה סרט רע) נופר..זוהר..אני אוהבת את שתיכן..אבל זה צופים..זה מגעיל ביותר!באמת! טוב אז אני רמי(עוד בהשפעת טיול פסח!!!!!) 14 מיבנה(גזעית) ואני אספר עוד על עצמי.. רענן טוען כי אני המאגניבהשל הפורום.. דוויק טוען שהוא שונא אותי(אה דוויק?!תודה בזה כבר!!) זוהר ליאת דר ומעיין וגם מיכלי טוענות שאני כוסית(לא) שירה טוענת שאני חמודה ממ מי עוד טוען? לא יודעת.. בקיצור.. אני בנאדם מעפן אבל מגניב(לא באמת אני סתם מעפנה)

ליעתע

New member
ווהווו

סלבס XD איזה מגניב לנו פה:] ליאת 15 וחצי פתח תקווה ודורין היא קושקושקוקיפוץ ד"א

טלטל1410

New member
הי רותם!

תגידי לו שהוא רע
סתםסתם. שלא יתחילו לחשוב שאני לוקחת את המתיחות של 1 באפריל הזה ברצינות. |: אז מה.. עבדתם על אנשים? D:

animal bar

New member
kessler ya kartsia!!... :D

kol forum sheani bo ata tihie gam?!... bekef!!...^_^ tehene leha kess... :D

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif להבים?!../images/Emo2.gif

מכירה את בעז, בן 17 [עודמעט] סטלן רצח וחתיך הורס?

למעלה