חדשים

dune d

New member
חדשים

M.I.A. - Bird Flu זה הסינגל הראשון של מיה מתוך האלבום שלה שצפוי לצאת לקראת הקייץ הקרוב, סוף כול סוף אנחנו רואים ניצוצות לצאת הסינגל והקליפ כבר מוכן. הקליפ צולם בהודו לפני כמה חודשים. באלבום שלהם צפויים לככב טימבלאנד, ו-3 6 מאפיה בין השאר.

חדש חדיש ומחודש ../images/Emo220.gif

הבנאדם הכי מצחיק בעולם כרגע - בוראט סגדייב - מספר איזה שירים "חדשים" הוא אוהב... שימו לב לשיר מס' 7 כאן

Pootie Tang

New member
אחד הדברים המצחיקים יותר...

במיוחד מה שהוא אמר על שיר 1, 3, 6, 7, 8. ולא נמאס לא להגיד שמדונה זה טנוויסטייט?

חולוני

New member
שיר מאכזב ../images/Emo4.gif

נשמע די מקושקש. מקווה ששאר האלבום יהיה יותר טוב, גם דיפלו יפיק בו כמובן (ומקווה שגם ריצ'רד X יתרום איזה קטע).

dune d

New member
Unklejam - Love Ya

הדבר הכי חם שיוצא בימים הללו מאנגליה, וזה הולך להיות מעולה!. אז השפעות נארלס בארקלי סוף כל סוף מעיגות וזה הניצוץ הראשון ממנו. מדובר על שלישיה (סוג של בוי באנד) שמשלבים Fאנק-סול-אלקטרו ו-RNB ביחד. הסינגל הזה הוא הסינגל הראשון שלהם והוא מציג אותם באור חיובי ביותר ללהיט לא קטן ומאוד Fאנקי. עוד שיר שלהם הוא Stereo שהוא קצת יותר רגוע ,אבל לא פחות טוב מ-Love Ya כמובן, את שניהם אפשר לשמוע במייספייס שלהם.

KarenTheGoddess

New member
נשמע קצת כמו פרינס,

אבל נשמע טוב! מה שכן, זה נראה כאילו הקולות לא שייכים להם משום מה.

dune d

New member
Fergie Ft. Ludacris - Glamorous

סינגל שלישי למיס פרגי. הדבר היחיד שעוד אפשר היה להוציא מהאלבום שלה זה השיר הזה, טוב שזה יצא כי רק לודה מציל אותה :)

kapoya

New member
אוי תעשה לי טובה

איך אפשר בכלל לדבר על הבדיחה הזאת פרגי. חוץ ממראה אין בה כלום (וגם זה בערבון מוגבל כי יש לה הרפס בתחת), כל השירים שלה יכולים להיות אחלה חומר לאסלה 2007, אני לא מאמין שהיא עדיין מקבל חשיפה. רק נשאר לי לקוות שהתופעה הזאת תעלם מהעולם, ויפה שעה אחת קודם.

dune d

New member
לא אמרתי שיש בא משהו

אני גם לא חושב שיש הרבה אנשים שחושבים שיש בא משהו מיוחד או משהו בכלל אבל זה עדין ראוי לציון, לפחות בשביל לודה על עוד בית בשיר שלא שלו :) היא תעלם והשם ייקום דמה !

חלאס!

מה יש לכולכם נגד פרגי??? אמנם עדיין לא שמעתי את האלבום שלה, אבל מהשירים ששמעתי, ההפקה והסימפולים מצויינים(כצפוי מוויל אי אם הגאון), והלריקה כייפית-מצחיקה בסגנון הבלאק אייד פייס.... ודרך אגב, אני חושב למשל שפרגילישוס הוא שיר פי אלף יותר טוב מirreplaceable הבנאלי-נדוש-דביק-צפוי של ביונסה...

dune d

New member
Gym Class Heroes- Cupids Chokehold

לרגע חשבתם שהם נמוגו? נראה לכם באמת, הם הוציא את הסינגל הזה בארה"ב לפני שבועיים והוא מטפס יפה מאוד בבילבורד, כרגע במקום ה-29, ויש גם גירסה חדשה וקליפ חדש (שלדעתי עדיף דווקא את הישן).
1. Cupids Chokehold 2. Viva La White Girl [Alternative Version]​

ףרמיוםFm

New member
לפני שבועיים?

אני די משוכנע שראיתי את הקליפ ב-Off Peak של MTV Music הרבה לפני

dune d

New member
הסינגל עצמו יצא כבר כמה פעמים

באירופה אבל ולא בארה"ב.

למעלה