גמני חדשה!
A amy lee 4 life New member 23/9/05 #2 ברוכה הבאה!! ספרי על עצמך!!!! אני שרה בת עוד מעט 16 מירושלים ולא אני לא דוסית!!
W walk alone New member 23/9/05 #5 ברוך הבא!!../images/Emo24.gif אני שיר בת 14 מכפר סבא ספר קצת על עצמך.. השתלבות נעימה
® ®NuLy® New member 23/9/05 #14 ברוך הבא../images/Emo24.gif אני גלי בת 15 מאזור ירושלים השתלבות נעימה
L LaDy VaMpIrE 666 New member 23/9/05 #3 טנק יו!והנה אני----> אני אלה בנובמבר בת 14 מנתניה.לא דוסית! וכמובן-אני מתה על לינקין פארק! ועל עוד כמה להקות רוק(אבל רק רוק כבד ושחור!)
טנק יו!והנה אני----> אני אלה בנובמבר בת 14 מנתניה.לא דוסית! וכמובן-אני מתה על לינקין פארק! ועל עוד כמה להקות רוק(אבל רק רוק כבד ושחור!)
B Beautiful Scar New member 23/9/05 #16 ../images/Emo26.gif "קורא לה אלהההה. אני שוב קורא לה אלהההההההההה אני שוב קורא אאאאאללללללללההההההההה למרות מה שעשיתייייייייי" ברוכה הבאה אני בתאל מעפולה בת 13 ו17 ימים
../images/Emo26.gif "קורא לה אלהההה. אני שוב קורא לה אלהההההההההה אני שוב קורא אאאאאללללללללההההההההה למרות מה שעשיתייייייייי" ברוכה הבאה אני בתאל מעפולה בת 13 ו17 ימים
L LaDy VaMpIrE 666 New member 23/9/05 #19 ../images/Emo68.gif אוקיי...... ועוד שני דברים די חשובים עליי: אני בלונדה-----מקרה אבוד-----אין שכל!!!! אני דו מינית!(אין לי מושג מה קשור - שימו לב לסעיף הראשון!)
../images/Emo68.gif אוקיי...... ועוד שני דברים די חשובים עליי: אני בלונדה-----מקרה אבוד-----אין שכל!!!! אני דו מינית!(אין לי מושג מה קשור - שימו לב לסעיף הראשון!)
B Beautiful Scar New member 24/9/05 #22 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif רוצה להיות החברה שלי? [ ]
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif רוצה להיות החברה שלי? [ ]
W walk alone New member 23/9/05 #6 ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif אני שיר בת 14 מכפר סבא אגב לינקין פארק לא רוק כבד ומה זה השחור? יענו בלאק מטאל או מה? טוב שיהיה.. השתלבות נעימה
ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif אני שיר בת 14 מכפר סבא אגב לינקין פארק לא רוק כבד ומה זה השחור? יענו בלאק מטאל או מה? טוב שיהיה.. השתלבות נעימה
L LaDy VaMpIrE 666 New member 23/9/05 #9 טנק יו! אני יודעת שלינקין פארק היא לא להקת רוק כבד. זאת הלהקה היחידה שאני אוהבת שלא שרה רוק כבד. והרוק השחור זה ה- BLACK METTAL כמו CRADLE OF FILTH לדוגמא........
טנק יו! אני יודעת שלינקין פארק היא לא להקת רוק כבד. זאת הלהקה היחידה שאני אוהבת שלא שרה רוק כבד. והרוק השחור זה ה- BLACK METTAL כמו CRADLE OF FILTH לדוגמא........