חדשים

Vivi Sparrow

New member
שאלוווווום ../images/Emo9.gif

אני אביה, בת 14 וקצת מהמרכז ^_^ התאהבתי בטורי לפני שנה וקצת, אחרי שגיסתי נתנה לי כמה שירים שלה לשמוע... וגם המורה שלי לגיטרה [ירון חסון!!] נתן לי גם לשמוע את Boys For Pele, Under The Pink ו From The Choirgirl Hotel - היה לו צרובים... [עדיין יש לי אותם למרות ש...[קראו למטה]] :X היום כבר יש לי את כל הדיסקים שלה, קיבלתי ליומולדת! [דיסקים מקוריים זה שולט, ברצינות!!] מה עוד בא לכם לדעת ?
אה, ואיזה כיף שסוף סוף נפתח לטור'וש פורום בתפוז!! עד עכשיו הייתי באיזה 5 פורומים בינלאומיים שלה חיחי.. סוף סוף מגרש בית

הבחנתי עכשיו במשהו

אתם קולטים שמבין הפורומים החדשים (שאליהם משתייך גם שלנו) יש גם פורום לקלי קלרקסון?! כאילו מה?! לפישרית הזו מ"אמריקן איידול", שבטח רק למדה ללכת כשטורי קרעה את הפסנתר, מקימים פורום תוך שנייה (כמה אלבומים היא הוציאה? שניים?), ולטורי שלנו רק עכשיו?! זה באמת קצת עצוב...אני מתפלאה כל פעם מחדש-what took them so long?

Blood Roses

New member
הממ. ומה עם פורום "עטיפות אסם"?

או אינספור פורומים בעלי כותרות מוזרות שקדמו לפורום הזה
? תפוז פותחים פורום כשיש פנייה מאדם שמסכים לנהל וכשהם יודעים שיהיה קהל. אני מניחה שעד עכשיו לא פנו לתפוז בבקשה לפתוח פורום, או לחלופין; לא חשבו שיהיה מספיק קהל.

dingoooo

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo103.gif*נדפת!!../images/Emo2.gif*

הו היא מדהימה!!
בדיוק רציתי לחפש עליה פורום בתפוז.. לא זוכרת איפה שמעתי את השם שלה.. אני מכירה כמה שירים שלה ואני רוצה לקנות דיסק
נימ.. אז קוראים לי יער ואני בת 11 וחצי מת"א

beeyourself

New member
שלום! עשיתם לי את הבוקר!!../images/Emo24.gif

שלום לכולם! אני מעריצה של טורי מאז הייתי בת 8 (כלומר 20 שנה!!!) ומעריצה כזאת שלא עובר כמעט יום מבלי שאקשיב למשהו משהירים שלה, וכמו בן בגללה התחלתי בגיל 8 לנגן בפסנתר. בקיצור אין לי מילים להודות למי שפתח את הפורום והראה לי שאני לא לבד! תודה לכולם וסופ"ש מקסים!

beeyourself

New member
רגע, אני זקנה?../images/Emo12.gif../images/Emo152.gif

שמחה להיות זקנה איתך בכל אופן...

שיואו, איזה קטע, גם אני חדש!

אני דור, אני בן 17, ואני מכור לשטויות קולינריות ביזאריות. ולא. אתם לא באמת אוהבים אותי. די.

פלוטו24

New member
מזל טוב!

איזה יופי שנפתח כאן פורום לטורי!!! כל הכבוד!!! תקופה ארוכה תהיתי מתי יגיע היום המיוחל והנה הוא הגיע! אני בן אדם מאושר יותר בזכות זה! אני מכור טורי אמנם לא הרבה זמן, (שלוש שנים), אבל בעיניי היא הזמרת והבן אדם הכי מדהים בעולם. השירים שלה עודדו אותי ועדיין מעודדים בתקופות קשות, היא היחידה שגורמת לי לצמרמורת בכל פעם שאני שומע את קולה. תוך 3 חודשים קניתי את כל אלבומיה. ה"רומן" שלי איתה התחיל כשיום אחד נכנסתי לחנות דיסקים והסתכלתי ברפרוף ע האלבומים השונים ואז לפתע משהו משך את עיניי: זו הייתה עטיפת האלבום המשובח from the choirgirl hotel, אני יודע שזה נשמע מטורף אבל תחושה פנימית חזקה אמרה לי לקנות את הדיסק למרות שלא ידעתי במה מדובר ומי זו היא הזמרץת הזו. בדיעבד זו הייתה החלטה נכונה. הדיסק התנגן אצלי במערכת שבועות ארוכים ואחר כך כל השאר ואז גיליתי שאני כבר שמעתי אותה בעבר כמו כולם בשיר: crucify שזה השיר היחיד שמשמיעים בד"כ שלה וחבל. בעיניי היא אחת האמנים הכי מוכשרים שכרתי כל ימי חיי. ושוב, מזל טוב על פתיחת הפורום. אני אכתוב בו בשמחה רבה.

cornflakeboy

New member
היי לכולם :)

איזה כיף שנפתח פורום של טורי, סוף סוף.. חיכינו לזה הרבה זמן ואף הייתה יוזמה (שלא נענתה) לפתוח בעצמי, אבל אני שמח שבסוף יש :) אז.. היי אני חנן, בן 16 וחצי חולה על טורי :) וזהו..

למעלה