חדשים

רוזוב

New member
מחפש מידע על קייאק גלים

שלום לכולם, זו הכניסה הראשונה שלי לפורום אחרי שאתמול ניסיתי להשתעשע קצת עם קייאק גלים - ומאוד נהניתי מהעניין. רציתי לדעת הם מישהו כאן גם בעניין, איפה יש מידע על ציוד ועל הספורט, איפה אפשר להשיג אולי ציוד יד שניה וכו'... תודה טל.

אליסון

New member
היי..

אני חדשה כאן בגלישה וזה נורא מדליק אותי ואני ממש רוצה לדעת לגלוש חשבת לקנות בוגי גדול בתור התחלה...יש טיפים?

spotpanda

New member
חדשה מאוד...

שלום לכולם, בחיים לא גלשתי ואני מעונינת לנסות... מה ההבדל בין גלשן לחצי גלשן (שנראה קטן יותר...) למישהו ידוע על מקום שאפשר להשכיר גלשן בכדי לנסות? תודה לעונים...

Terminal Frost

New member
מעוניין להתחיל ללמוד לגלוש

מישהו מכיר את הבי"ס/חנות Up and riding בהרצליה פיתוח? למישהו יש נסיון איתם או עם המדריכים שלהם? וכמה זה באמת חשוב לעשות שיעורים? או שאפשר בכל מקרה להתחיל לגלוש לבד? (למשל אם תשאלו את מי שעושה סקי יגידו לכם שחבל על הזמן ללמוד לבד ובהתחלה לעשות כמה שיותר שיעורים)

davidys01

New member
איך הכי כדאי להתחיל לגלוש...?

מעוניין להתחיל לגלוש יש לי זמן רק בשישי מהצהריים או בשבת האם אתם ממליצים לקנות גלשן "ולקפוץ למים" ? ללמוד תוך כדי .... או לקחת קורס ? ראיתי שיש אפשרות לשיעור פרטי.... מה ההמלצה שלכם....? אך יוצעים איזה גלשן לבחור ..?

sfl

New member
שומעת..

קודם כל תנסי לראות אצל חבר\ה בוגי ולנסות לגלוש איתואם יש לך מישו שאת מכירה שהוא גולש אז כדאי שתבקשי ממנו שילמד אותך את הבסיס ואז עם הזמן תלמדי לבד..

surfing8

New member
לימוד גלישת גלים

בגלל שאף אחד לא טרח לענות לכם, אני אעשה את זה: עדיף לעשות קורס גלישת גלים ב"טופסי", מאוד מקצועי, היחס הוא אישי ואחרי שבוע כבר אפשר לדעת לגלוש. לפי דעתי גם כדאי תמיד להתחיל או עם כמה שיעורים פרטיים או בקורס בגלל שאם לומדים לבד אז קורה שעושים טעות מההתחלה ואחר-כך קשה מאוד לתקן אותה (כמו חתירה על גלשן לא נכונה ואז קשה לתפוס את הגל ואחרי זה יותר קשה לשנות הרגלים לא נכונים). תצליחו

למעלה