תודה
ל לגונה סגולה New member 1/4/04 #22 במקום לעבור אחד-אחד,../images/Emo57.gif אני אשלח הודעה כללית לכל החדשים |עצלנית|- ברוכבא לפורום, השתלבות מהירה והתמכרות נעימה!
במקום לעבור אחד-אחד,../images/Emo57.gif אני אשלח הודעה כללית לכל החדשים |עצלנית|- ברוכבא לפורום, השתלבות מהירה והתמכרות נעימה!
P punk in pink New member 3/4/04 #28 גמני חדשה =) מפספסת פרקים לצערי ולא הכי בקיאה בעולם.. אבל מאוהבת בסדרה... מקווה שזה מספיק
A axnholic New member 3/4/04 #30 קשה לשרשר??? להינזף על ההודעה הראשונה... טוב, סלחתי. ברוכה הבאה! שלך מספר 1 (סימן קריאה [סתכלו על המקלדת!])
קשה לשרשר??? להינזף על ההודעה הראשונה... טוב, סלחתי. ברוכה הבאה! שלך מספר 1 (סימן קריאה [סתכלו על המקלדת!])
ו וויזלי_גירל New member 31/3/04 #17 ברוך השב../images/Emo13.gif אני לא זוכרת אותך, אז אל תעלב אבל אני טלי, ואני מקווה שתהנה פה!
D double O S New member 2/4/04 #24 נילס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif שלום לך
נ נילס האוסטרי New member 2/4/04 #25 הלואו דבאל או...מה המצףף! אני רואה שגמתה אוהב דאת סבנטיז..) זוכר שעשיתי עטיפה לסימס בהשראת הסידרה?
D double O S New member 4/4/04 #31 אההההההה נכון../images/Emo70.gif../images/Emo96.gif אז בגלל זה עשית.........