אווווופס אני קצת טמבל =\ הייתי בטוח ששלחת אתזה לי בפעם הראשונה. כזה אני =\
2 2eye New member 1/9/06 #23 אווווופס אני קצת טמבל =\ הייתי בטוח ששלחת אתזה לי בפעם הראשונה. כזה אני =\
ו ווינגז New member 31/8/06 #15 חדשים../images/Emo34.gif../images/Emo47.gif ברוכים הבאים לכם והשתלבות נעימה ומהירה. אני כותבת פה את מה שכתבתי כבר לשניים מכם. מומלץ לקרוא את חוקי הפורום ולהוסיף את עצמכם להתפקדות חברי הפורום ולשרשור ימי ההולדת. כדאי מאוד גם לקרוא את ההסבר על אומנות השרשור (קישור בתחתית ההודעה) לכל שאלה או בקשה - מוזמנים לפנות אליי (שרשור אחד - כי יש כמה חדשים)
חדשים../images/Emo34.gif../images/Emo47.gif ברוכים הבאים לכם והשתלבות נעימה ומהירה. אני כותבת פה את מה שכתבתי כבר לשניים מכם. מומלץ לקרוא את חוקי הפורום ולהוסיף את עצמכם להתפקדות חברי הפורום ולשרשור ימי ההולדת. כדאי מאוד גם לקרוא את ההסבר על אומנות השרשור (קישור בתחתית ההודעה) לכל שאלה או בקשה - מוזמנים לפנות אליי (שרשור אחד - כי יש כמה חדשים)
ו ווינגז New member 1/9/06 #25 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif שלחתי לך מסר, כדאי לך גם לקרוא את החוקים של הפורום (בהודעה הראשונה בשרשור הזה)
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif שלחתי לך מסר, כדאי לך גם לקרוא את החוקים של הפורום (בהודעה הראשונה בשרשור הזה)
ק קפלניתתת New member 2/9/06 #26 חדשה.. היי.. אממ.. קוראים לי שיר, אני חדשה פה.. מקווה להשתלבות מהירה..
ו ווינגז New member 2/9/06 #28 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif והתמכרות נעימה../images/Emo8.gif קראי את ההודעה הראשית בשרשור הזה (שרשרתי אותך)
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif והתמכרות נעימה../images/Emo8.gif קראי את ההודעה הראשית בשרשור הזה (שרשרתי אותך)
• •°•Horse Lover•°• New member 3/9/06 #30 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo107.gif מניחה שאין צורך להציג את עצמי, נכון?
ק קפלניתתת New member 3/9/06 #29 קצת על עצמי... ../images/Emo13.gif אזזז.. אני בת 12 וחצי, רוכבת 3 בחוות המרחב הפתוח בכפר שמואל, התחריתי קצת בעונה הקודמת, היה לי סוס שמכרנו, ו... זהו נראה לי!!
קצת על עצמי... ../images/Emo13.gif אזזז.. אני בת 12 וחצי, רוכבת 3 בחוות המרחב הפתוח בכפר שמואל, התחריתי קצת בעונה הקודמת, היה לי סוס שמכרנו, ו... זהו נראה לי!!