חדשים

שלום לכולם

אני חדשה פה, רוצה לברך את כולם בשבוע נפלא ומי שהולך להופעה הערב שיהנה..

חדשה

לא מצאתי שרשור חדשים אז פתחתי חדש אני יובל מאוד מאוד מאוד אוהבת את מירי ודווקה אוהבת את הדיסק החדש אפילו ניפגשתי אותה (ומיסתבר שהיא מכירה את אבא שלי מוזר) אני אשמח להיצתרף ומקווה שהיה לי קל להשלים שנה שלמה אני אבוא להופעה בהרצליה ויום טוב(=

ברוכה הבאה נעמיהיפה../images/Emo6.gif

את לא יכולה לתת פה כזו הצהרה שאת יפה בלי הוכחה אנו רוצים תמונה

../images/Emo140.gifצודקת אבל

אני עוד לא כל כך מאומנת בכל מה שקשור למחשב, כך שאין לי מושג איך מעלים תמונה.. חוץ מזה, למה להיות סקפטיים? תאמיני לי.. שבוע נפלא לכולם!!

לתשובתך איך מעלים תמונה

כדי להעלות תמונה לפורום, גודלה חייב להיות קטן מ 500K . איך יודעים מה גודל התמונה? עומדים על שם הקובץ (השם בו שמורה התמונה), לוחצים על המקש הימני בעכבר, ובחלון שנפתח, לוחצים על מאפיינים. אחד הנתונים שמוצגים הוא גודל התמונה. במידה והקובץ קטן מ 500K – אפשר לצרפו להודעה ולהציגו בפורום. במידה והקובץ גדול מ 500K – צריך להקטינו. איך מקטינים את גודל התמונה? יש שתי שיטות: הדרך הראשונה נכנסים לכל תוכנת טיפול בתמונות שיש לך בבית. לוחצים על IMAGE ובוחרים RESIZE. משנים לגודל של 600 על 800 פיקסלים בערך (משנים ערך אחד והשני משתנה אוטומטית). חשוב להקפיד שהיחידות הן אכן פיקסלים ולא ס"מ או אינצ´ים.בתפריט FILE בוחרים SAVE AS ושם צריכה להיות אופציה של OPTIONS או MORE. לוחצים ובוחרים הקטנה בנפח של 20 (כלומר מורידים רק 20 מהרזולוציה) וזה בד"כ מאפשר לראות מצוין את התמונה.שומרים בשם אחר כדי לא להרוס את התמונה המקורית ושולחים לפורום. הדרך השנייה – מיועדת למשתמשי WIN XP עומדים על התמונה הפתוחה ולוחצים על המקש הימני בעכבר. בחלון שנפתח, עומדים על "שלח אל" ומיד יפתח חלון נוסף. בחלון הנוסף שנפתח, בוחרים את "נמען דואר". עכשיו יפתח חלון ובו שאלה אם להקטין את התמונות או לשמור על גודלן המקורי. כמובן שלבחור את אפשרות הקטנת התמונות ואז לחיצה על אישור. עכשיו יפתח חלון של הודעת דואר חדשה, אליה מצורפת התמונה שרציתם להקטין. לוחצים על הקובץ המצורף להודעה והתמונה תיפתח. כל מה שנשאר עכשיו זה לשמור את התמונה בשם אחר (כדי לא למחוק את התמונה המקורית) ולהעלותה לפורום. עכשיו אין לך תירוצים

למעלה