ברוכה הבאה אני רוני... השתלבות מהנה
ר רונוש חיים שלי 2 New member 14/3/06 #34 בכיף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ברוכית../images/Emo23.gif אני שיר, בת 13
ד דון דון האחת והיחידה New member 14/3/06 #41 חחח נוי../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif באמת חשבתי לי מתי תכנסי לפורום חחחחחחחח!!!
ר רונוש חיים שלי 2 New member 13/3/06 #9 זה לא קצת מאוחר מדי לראות את הסידרה טוב לא חשוב...ברוכה הבאה אני שיר
R Romibz New member 13/3/06 #12 תודה אבל למה את חושבת../images/Emo35.gif בכלל לא מאוחר מדי זה התחיל רק שבוע שעבר חוץ מזה רוני חברה שלי או כמו שאתם מכירים אותה Seas Girl סיפרה לי על הסדרה ועל מה שהיה שבוע שעבר. אז רק שתדעי שפרק שש זה לא מאוחר להתחיל ליראות
תודה אבל למה את חושבת../images/Emo35.gif בכלל לא מאוחר מדי זה התחיל רק שבוע שעבר חוץ מזה רוני חברה שלי או כמו שאתם מכירים אותה Seas Girl סיפרה לי על הסדרה ועל מה שהיה שבוע שעבר. אז רק שתדעי שפרק שש זה לא מאוחר להתחיל ליראות
ר רונוש חיים שלי 2 New member 13/3/06 #18 אה....בסדר את לא חייבת להתעצבן ככה. זה סתם היה בציניות....לא בדיוק אכפת לי מתי את התחלת לראות. אני הייתי נחמדה אלייך את לא חייבת ככה להתעצבן, זה לא יפה
אה....בסדר את לא חייבת להתעצבן ככה. זה סתם היה בציניות....לא בדיוק אכפת לי מתי את התחלת לראות. אני הייתי נחמדה אלייך את לא חייבת ככה להתעצבן, זה לא יפה
R Romibz New member 14/3/06 #24 לרונוש חיים שלי 2 אני לא התעצבנתי בכלל אני רק עניתי על השאלה שלך שאלת אם זה לא מאוחר להתחיל ליראות ועניתי לך אז עם חשבת שהתעצבנתי או נעלבת מהתשובה שלי אז אני מבקשת .
לרונוש חיים שלי 2 אני לא התעצבנתי בכלל אני רק עניתי על השאלה שלך שאלת אם זה לא מאוחר להתחיל ליראות ועניתי לך אז עם חשבת שהתעצבנתי או נעלבת מהתשובה שלי אז אני מבקשת .