3>~את חתיכת כפרע את :-ם
A Amy The Devils Fairy New member 18/8/06 #173 ושלי../images/Emo11.gif ברוכה הבאה נעים להכיר, אני סוזי, אישתו של פטריק סטאמפ. 33>
A A CharmedOne New member 18/8/06 #81 אני חדש ומיוחד!../images/Emo189.gif (בגלל זה אני לא בשרשור, אבל בטח ישרשרו אותי לשם... נו וול...) אני מכיר כמות נכבדה מהשירים שלהם, זאת בהחלט להקה מעולה! דין.
אני חדש ומיוחד!../images/Emo189.gif (בגלל זה אני לא בשרשור, אבל בטח ישרשרו אותי לשם... נו וול...) אני מכיר כמות נכבדה מהשירים שלהם, זאת בהחלט להקה מעולה! דין.
I I Am The OnlY One New member 18/8/06 #86 ברוך הבא ../images/Emo9.gif אני נינו'ש בת 14 7 חודשים - עוד כמה דק' - 4 ימים חחח נשואה לרייאן אממ אותי אתה לא מכיר אז.. נעים להכיר
ברוך הבא ../images/Emo9.gif אני נינו'ש בת 14 7 חודשים - עוד כמה דק' - 4 ימים חחח נשואה לרייאן אממ אותי אתה לא מכיר אז.. נעים להכיר
נ ניר טייב New member 18/8/06 #84 חדש ../images/Emo13.gif ניר טייב, בן 16 ממודיעין (=חור). יש כאן בכלל מישהו/י בגילי בכל אופן, אני מאוד אוהב את השירים של fall out boy (הרבה בזכות מגרש ביתי - אני פשוט אוהב כדורסל וכל מה שקשור בזה).
חדש ../images/Emo13.gif ניר טייב, בן 16 ממודיעין (=חור). יש כאן בכלל מישהו/י בגילי בכל אופן, אני מאוד אוהב את השירים של fall out boy (הרבה בזכות מגרש ביתי - אני פשוט אוהב כדורסל וכל מה שקשור בזה).
I I Am The OnlY One New member 18/8/06 #87 ברוך הבא ../images/Emo9.gif אני נינו'ש בת 14 7 חודשים 4 ימים ו 4 דקות חחח הגזמתי השתלבות מהירה
N Nittle Grasper New member 18/8/06 #101 אני -כמעט- בגילך ../images/Emo3.gif 15 וחצי חודש חח אממ ברוך הבא ^_^
ר רינתי15 New member 18/8/06 #91 יששששש!!!!!!!1 ברוך השםםםםם פתחו פפורום ללהקת השולטת הזאתתת!!!!!! חדשה כמו שהבנתם שמי רינת בת 16 מב"ש מאוהבת בפיט כמו כולן מאוהבת בלהקה הכרתי אותה דרך מגרש ביתי וזהו מקווה להשתלב
יששששש!!!!!!!1 ברוך השםםםםם פתחו פפורום ללהקת השולטת הזאתתת!!!!!! חדשה כמו שהבנתם שמי רינת בת 16 מב"ש מאוהבת בפיט כמו כולן מאוהבת בלהקה הכרתי אותה דרך מגרש ביתי וזהו מקווה להשתלב
E every me New member 18/8/06 #92 ../images/Emo209.gif../images/Emo11.gifהיי. למה אף אחת לא חושבת שהאף היהודי של ג'ו סקסי נורא? למה אף אחת לא חושבת שהשיער של אנדי מושלם? למה רק אני חושבת את כל זה? אההה כן, ברוכה הבאה
../images/Emo209.gif../images/Emo11.gifהיי. למה אף אחת לא חושבת שהאף היהודי של ג'ו סקסי נורא? למה אף אחת לא חושבת שהשיער של אנדי מושלם? למה רק אני חושבת את כל זה? אההה כן, ברוכה הבאה