מעליי +
R Rose131 New member 18/8/06 #128 הייD: אניי נועה ואני גם נורא אוהבת את פוב[ד"א אני וספיר הגענו למסקנה שזה פאב בכלל ] ואני נועה 15-, ירושלים\מבשרתD:
הייD: אניי נועה ואני גם נורא אוהבת את פוב[ד"א אני וספיר הגענו למסקנה שזה פאב בכלל ] ואני נועה 15-, ירושלים\מבשרתD:
G GaLuSh 11 New member 18/8/06 #137 לאלא זה פוב כמו שאת כותבת פול אווט בוי שזה נמ באנגלית (גאון אני ) אזאז לא צריך לכתוב פאב
N Nittle Grasper New member 18/8/06 #153 אני אסביר. Fall out boy=FOBובגלל זה חלק <הרוב> כותבים את זה גם בעיברית ככה, פוב. גמני 3: אבל אם זה ראשי תיבות אז בעצם בעיברית זה ככה: פול אאוט בוי=פאב קאפיש? ^^
אני אסביר. Fall out boy=FOBובגלל זה חלק <הרוב> כותבים את זה גם בעיברית ככה, פוב. גמני 3: אבל אם זה ראשי תיבות אז בעצם בעיברית זה ככה: פול אאוט בוי=פאב קאפיש? ^^
G GaLuSh 11 New member 18/8/06 #155 אמ../images/Emo12.gif התכוונתי שאני לא אצליח להסיבר למה זה פוב אבל נו לא משנה
N Nittle Grasper New member 18/8/06 #157 גם את זה הסברתי XP ובאמאשלכן, תפסיקו עם ה" " X_X כבר בא לי לבעוט בו ובד"כ הוא דווקא חמוד :X
M MoonyAvFreak New member 16/8/06 #7 חחח. את גם קוראת בעברית שם? או שלא... haha, mamash magniv lictov caha. ze keif muy kief hahahaha. ok zeho laasot shtuiot, חחחחחחחח אוקיי. כן אני זוכרת אותך
חחח. את גם קוראת בעברית שם? או שלא... haha, mamash magniv lictov caha. ze keif muy kief hahahaha. ok zeho laasot shtuiot, חחחחחחחח אוקיי. כן אני זוכרת אותך
M MomijiSan New member 18/8/06 #77 אממ...חדשה?../images/Emo3.gif |קרמבולה|אני שקד בת 12 ושמונה חודשים DD: ואני מקווה להשתלב XP חמוטט*_*
I I Am The OnlY One New member 18/8/06 #80 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif השתלבות נעימה וסופר דופר מהירה
M MomijiSan New member 18/8/06 #132 ירדנעע*.*|חיבוקע| אני לא קטנה אני פשוט בגיל מצומצם >< ואת בישיט שכמותך ! לא זקנה ! >O<