חדשים!

Kryptonite

New member
חדשים!../images/Emo168.gif

יש פה לפתע המון חדשים. אז קודם כל - היי
ברוכים הבאים למחוזות ששש, זה השרשור בשבילכם. (ובשביל כל מי שקורא פה ובא לו להצטרף) אנא הציגו את עצמכם, כדי שנוכל לדעת מי אתם בכלל.

../images/Emo2.gif

אני קוראת פה P: וכמעט אף פעם אין לי מה לכתוב אז אין למה לנסות להצטרף. זה נשמע סטוקרי. לא נורא.

Nof from NY

New member
*בורחת*../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

הומף. נוף, בת ארבע עשרה טכנית, בת חמש לדעת רוב האומה. בועות סבון, גשם, וניל, ביטלס.
נכנסתי בעקבות דיבורים בלתי פוסקים של כמה אנשים חביבים [אורה, קטי, קסם] ואני קוראת כאן מדי פעם כי מגניב פה. ראוי לצין שזהו ניק זמני המשמש אותי בתקופת שהותי בניו יורק אשר תסתיים, למעשה, מחר. רות סוף.

Nof from NY

New member
בשבע בערך אהיה בבית. ../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

*הולכת לארוז*

PadfootGirl

New member
גם אני, ../images/Emo115.gif

דנה, בת 13, אוהבת ה"פ, פורומים של ה"פ, בעלת אובססיה לה"פ, וכיו"ב. אה, אני גם בטא להשכרה *שיעול* וזהו.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif היי אממ

אני אורה,אני יודעת שאתם אל מכירים אותי אבל הייתי כאן לפני שנתיים ועכשיו חזרתי. אהה אינ גרה במקום שאני לא אגלה אותו כי אתם רוצחים פסיכופתיים ואמא שלי בחיים לא תרשה לי לנסוע לפגוש אתכם כי אתם אנסים, ראיית המון תמונות שלכם וזה מסוכן, אלב מעניין כאן אז אני תמיד קוראת פה.

Gizmo16

New member
איכסססס../images/Emo5.gif../images/Emo28.gif

לכי מכאן...
כל התועבות שהיו עד עכשיו זה עוד היה בסדר אבל אותך לא נסבול
הסתלקי פושעת נתעבת
|אונס|

The GereV

New member
כן גם אני חדשה

קוראים לי גרב אני גרה בראשון לציון אני מכירה את רוב האנשים פה ואני כם הפילגש של אתי וגם השמרמוטה של כולם\ן כפרה עליכם וצחי חשבתי שאתה יכול למצוא משהו יותר סקסי מהאיש הזה הבטחת לי שתתן לי לעשות אותך והנה אפילו עשיתי תמונה מוזרה בשבילכם כי אני תחת כדור שינה ואני לא יודעת מה אני עושה אבל נוקטורנו זה גאוני

The GereV

New member
צחי אתה יודע שאתה אהובי הנצחי

אבל מה לעשות אין לי מספיק זין בשבילך, אין לי בכלל למען האמת... זה לא יעבוד בינינו.. אני מצטערת צחי לנצח תשאר בליבי )':

thebaby

New member
השם שלך מוכר לי../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif

יאי שרמוטה

למעלה