מה קורה?? :) אני חדשה פה! (בהמלצתה של קטיה..)
D dark dumb New member 28/5/07 #2 עניבההה!!! ../images/Emo85.gif אהובתיי!!! ברוכית למעונינוו!!! חחחח קבלו אותה יפה, אם לא יש'כם צרות איתי
עניבההה!!! ../images/Emo85.gif אהובתיי!!! ברוכית למעונינוו!!! חחחח קבלו אותה יפה, אם לא יש'כם צרות איתי
ס סרח האשכנזי New member 28/5/07 #4 ברוכה הבאה שמנה ../images/Emo13.gif את מוזמנת להצטרף למסע ההשתלטות שלי ושל קטיה על הפורום אני חזקוש מתל אביב
ברוכה הבאה שמנה ../images/Emo13.gif את מוזמנת להצטרף למסע ההשתלטות שלי ושל קטיה על הפורום אני חזקוש מתל אביב
ט טול טולה New member 28/5/07 #5 ד"א לגבי ההשתלטות../images/Emo103.gif נכון שלכם אין בגרות מחר ולא אכפת לכם.. אבל גם לי לא אכפת..ולי יש בגרות אז..שלא תגידו שרק מי שאין לו מתמטיקה יכול להשתלט
ד"א לגבי ההשתלטות../images/Emo103.gif נכון שלכם אין בגרות מחר ולא אכפת לכם.. אבל גם לי לא אכפת..ולי יש בגרות אז..שלא תגידו שרק מי שאין לו מתמטיקה יכול להשתלט
ס סרח האשכנזי New member 28/5/07 #9 גם לי יש מחר מתמטיקה ../images/Emo6.gif ואפילו יש לי שני שאלונים מחר אז רואה? אני הכי שולט!
ג גליזה New member 28/5/07 #11 אתה רק רעש וצלצולים! מתכנן להשתלט על הפורום כבר שנה ובנתיים אפילו לא שינית את המספר השגוי בחתימה שלך
ס סרח האשכנזי New member 30/5/07 #33 חח אין לי כח לשנות^^ למורת שזה נראה לי המספר פורום של ערוץ הילדים
E Efrat K New member 28/5/07 #7 מה קורה?מתמטיקה כל מילה שנייה שיוצאת מהפה קשורה למתמטיקה. ברוכה הבאה דרך אגב.
L linoy7 New member 29/5/07 #12 וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif אני לינוי, בת 16.8, מת"א תהני