חדשים

hillaliz

New member
הי אני חדשה.. ושאלה

הי לכולם אני חדשה פה... (כמו שהבנתם מהכותרת
) קוראים לי הילה ואני בת 29.... וממש נהנית לקרוא את ההודעות שלכם כאן.. ממש פורום באווירה טובה ומגובשת...
אני גרה באיטליה אבל עוקבת אחרי קרן וחושבת שהיא מ ד ה י מ ה!!!! רק שאלונת... מי אלה מיקי וגליה מכל ההודעות שלכם על ההופעות...? שיהיה שבוע נפלא לכולנו הילה

הנגנים המדהימים שלה

גליה חי-ויולה מיקי ורשאי-קונטרה באס ויש גם את שחר חזיזה ורון אלמוג-שהם על התופים כל פעם מישהו אחר מנגן...
איזה נחמד שאת מחו''ל ועוקבת אחרי קרן..

ady18

Well-known member
ברוכה הבאה

גליה ומיקי הם הנגנים הקבועים של קרן גליה מנגנת על ויולה ומיקי על קונטרה בס

shir828

New member
איטליה../images/Emo99.gif ארץ יפיפה!

ברוכה הבאה
מוזמנת להשאר

שלום לך ../images/Emo140.gif

איזה כיף לשמוע שאוהבים את קרן גם מעבר לים
לשאלתך: מיקי הוא בעלי
סתם לא הלוואי
כבר ענו לך לגבי מי הם

Dark chocolate

New member
כמה נחמד לשמוע../images/Emo140.gif

מיקי ורשאי הוא הנגן קונטרה בס של קרן, באמת בן אדם חמוד.. גליה חי מנגנת על כינור בהופעות של קרן...
שניהם מקסימים! וואו.. שומעים על קרן עד איטליה?

Dark chocolate

New member
../images/Emo122.gif

אוף לפעמים אני נעל..פעם טעיתי בכלי שמיקי מנגן..ועכשיו טעיתי בכלי שגליה מנגנת בו.. בושה!

hillaliz

New member
שומעים....

זה מתחלק פה בקהילה היהודית לאיטלקים "רומאים" שמאז ומתמיד היו ברומא (דרך אגב ברומא אני גרה
) ולאיטלקים טריפולטאים.. שלהם יש קשר מאוד חזק עם ישראל... הרבה משפחה בארץ... והם באים לבקר המון... אז הם מכירים זמרים מהארץ.... זזה אומנם לא היכרות מטורפת... אבל בהחלט מכירים... והכל גם שאלה של את מי מכירים להם.. לדוגמא במאי האחרון חברה שלי ואני אירגנו כאן ערב התרמה גדול ברומא לעמותת גדולים מהחיים שזה עמות לילדים חולי סרטן.. והבאנו לכאן את נינט טייב להופיע... אז גם אותו הכירו רק בודדים.. אבל אחרי עבודה נמרצת שלנו... חלק גדול מאוד מהקהילה מכירים אותה... אבל כמו שאני "מכירה" את קרן (מבחינת קול וכשירון) העבודה לא תהיה קשה!!!!!

CuteBabe

New member
אביתר

למישהו כאן יש מושג למה קרן לא שרה את "אביתר" בהופעות? אחד השירים היותר אהובים עליי מהדיסק.. חבל שהיא לא שרה אותו.

היא שרה אותו מדי פעם...

לדעתי זה קשור קצת לביקורות על השיר הזה... יש או שאוהבים מאוד או שממש שונאים את השיר הזה, משום מה אין כמעט באמצע... וכמעט אחרי כל פעם שהיא שרה את זה ירדו על השיר בביקורות.... לא יודעת אם זה באמת קשור, אבל נראה לי שזה לפחות חלק מזה... אני גם לא אהבתי את השיר בשמיעה ראשונה (בהופעה), אבל היום אני מאוד אוהבת אותו...

איך אפשר לא לאהוב אותו../images/Emo10.gif

מפעילים לחץ חברתי כבד בבית גבריאל שתשיר אותו, נכון???

למעלה