חדשים

fullbutproud

New member
חדשה כאן ../images/Emo9.gif

אני בת 15 ויש לי חבר חייל בן 20.הבעייה היא שאם ההורים שלי יגלו הם יהרגו אותי.מישהי כאן מכירה את המצב הזה? אהה,זה אחלה פורום אגב:)

shookishmena

New member
חדשה פה =))

היי קוראים לי עדי ואני בת 17 (עוד חודשיים חח) מירושלים.. וכמובן שגם לי יש חבר חייל וזה מה שהביא אותי לפה..חח הוא בנח"ל והוא משרת חודשיים בערך..עכשיו סיים טירונות..(אנחנו רק חודש יחד) היה לי פעם חבר בצנחנים..כנראה שיש לי חולשה לבנים במדי צה"ל
בקיצור...מקווה להשתלב פה =)

MeWithoutU

New member
חדשה כאן (בערך)

כתבתי כאן קצת כשהפורום רק נפתח... ואז נעלמתי. ועכשיו חזרתי
אני ג'ולי גם לי יש חבר בצבא. הוא כבר שנה בצבא... ועוד חודש אנחנו ניהיה 5 שנים ביחד

BaaaaaRi

New member
ברוכה הבאהההההה:))

אממ.. שהייתי בת 15 היה לי חבר בן 17 ^__^ כאילו ירין אמממ חחח זה שאיתי עד עכשיו אבל אני מכירה מילדות אחרות אני אישית חושבת שהפרש כזהזה די מוזר כי מה יש לכם לחפש ביחד.. אבל אם יש אהבה והבנה והתפשרות אז סבבה.. כמה זמן אתם כבר חברים שאת ככה מחביאה?.. ובקשר להורים את זו שיוצאת איתו ולא הם אם את מרגישה מספיק בוגרת לצאת עם בן אדם בן 20 תהיי מספיק בוגרת לשבת ולספר להם.... אני בטוחה שהם יבינו, אולי בהתחלה יעקמו פרצוף משהו..אבל בסוף יתרגלו ואפילו יאהבו אוותו:)

Hadara121

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני הדר,18 מקריית שמונה חבר שלי בצבא כבר שנה בחיל האוויר. ופה בפורות את יכולה לשתף במה שבא לך, ברוכה הבאה

../images/Emo24.gifברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

אני שירז.. חבר שלי בצבא בערך 7 חודשים. ו5 שנים זה המון! וואו, כל הכבוד לכם! הלוואי שעוד תזכו להרבה שנים כאלה יחד. אפשר לשאול בני כמה אתם?

MeWithoutU

New member
היי...תודה(=

חבר שלי בן 20 וחצי... ואני עוד חודשיים בת 19. מה איתך? בן כמה החבר?ואת? וכמה זמן ביחד?

Jeanne D Arc

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ז'אנה 18 מרחובת.. אני עם חבר שלי איזה שנה וקצת.. וואו 5 שנים ביחד, בהצלחה בהמשך הדרך ועוד המון שנים לקשר הזה

McBlack

New member
ברוכה השבה ../images/Emo140.gif (ואיזה יופי! 5 שנים ../images/Emo9.gif)

האמת, אני ממש לא זוכרת מי היה פה כשהפורום נפתח... אני הגעתי ברגע שידיד משותף של ליז (המנהלת) ושלי שלח לי לינק לפה, זה היה עוד לפני שהוא התפרסם
בכל מקרה, תמיד טוב שאנשים עושים קאמבק מטורף, אז תשתגעי לך חופשי. אני עדיין מאיה וכל השבאנג

מטורףףףףףף ../images/Emo13.gif איזה כייייף

אני וחבר שלי מחר שנתיים וחצי הלוואי עליינו קשר של 5 שנים

ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני אור , בת 17 (עודמעט 18....
) מהצפון וחבר שלי כבר כמעט שנתיים בחיל האויר אני גם חושבת שבנים על מדים שולטים. כוסונים

MrsNoOne

New member
שלום! (הא! אני שוחה נגד הזרם!)

היי. חמוטל. בת 18. מאילת. חבר חייל כבר 4 חודשים בערך בצבא, בתלפיות, שזה גם סוג של חיל אוויר... בנים במדים.. הממ.. כן זה נראה טוב על רובם, אבל זה גם עושה לי איפשהו צביטה בלב...

BaaaaaRi

New member
חח שכחתי לכתווב עלעצמי=/

בר .. בת 17 ו4 חודשים מטבריהההה..:] יש לי חבר כברה שנה ו10 חודשים... הוא בדיוק גם מסיים טירונות של משמר הגבול...:) בנים במדים של מג"ב זה עוד יותר יפה:p

למעלה